Ya kızlar bir sorum var??😑

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Çocuklarm benim herşeyim tarafından oluşturulan Ya kızlar bir sorum var??😑 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,147 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ya kızlar bir sorum var??😑
Konbuyu başlatan Çocuklarm benim herşeyim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çocuklarm benim herşeyim
K

Kübra volkan

Guest
Benim anem babamdan çok çekti kumamı getirmedi üstüne kayışlami bizi annemi dövmedi bak ne oldu anem ve babam kaldı kumayada tekme attılar yaşıyorlar çalışıyorlar kendilerini biz evlendik kardeşimle eşiyle yaşıyor ben istanbuldan karsa gelin geldim 2 si tek kaldı ☺ gene kavga oluyor ama büyük değil çünkü annemin koruyacak çocuğu yok evlendik evimizi kurduk annelik açken bile ben ac degilim al sen ye çocuğum demek dır şimdi ki ler çoğul konuşmuyorum ben başkasını seviyorum gidiyorum çocuğumu istemiyorum ne diyim Allah ısla etsin ..

Benim anem babamdan çok çekti kumamı getirmedi üstüne kayışlami bizi annemi dövmedi bak ne oldu anem ve babam kaldı kumayada tekme attılar yaşıyorlar çalışıyorlar kendilerini biz evlendik kardeşimle eşiyle yaşıyor ben istanbuldan karsa gelin geldim 2 si tek kaldı ☺ gene kavga oluyor ama büyük değil çünkü annemin koruyacak çocuğu yok evlendik evimizi kurduk annelik açken bile ben ac degilim al sen ye çocuğum demek dır şimdi ki ler çoğul konuşmuyorum ben başkasını seviyorum gidiyorum çocuğumu istemiyorum ne diyim Allah ısla etsin ..
Ya ben geçenlerde yutubda bir kadının tatıle gitmk istediyiçin 2 evladını bogub sonra yaktıgını izledim ya tüylerim diken diken oldu 🥴🥴🥴🥴
Ne anneler varmış yaaaa

Tüm sayfalar yüklendi.