N
Nurkrc
Guest
Canım sen üzme kendini böyle erkekleri görünce gerçekten üzülüyorum ve kızıyorum sen allaha güven dua et bu hallerin düzelmesi için niyet edip sadaka ver kolay değil gerçekten Saliha erdim in konuşmalarını dinle youtube dan okadar güzel önerileri var ki aile ilişkileri üzerine ben sana özel olarak dua edicem herkes yaptığı kötülüğü yanında taşır sana hiç bişey olmaz onlar amel defterini kirletiyorlar kul hakkına giriyorlar hep güzel yaklaş onlara tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır unutmaya kızlar eşimin ailesinden bıktım ya çok kötüler. Eşimden de soğuyorum iyice. Annemi özledim 2 yılıdr eşim izin vermiyor ablaları ve annesi dolduruyor. 1 tl sini bile bana harcamasına karşı kaynanam
kızı 3 günür bizde her şey aldırıyor. Beni rencide ediyor kızının yanında. Eşim bir laf etmiyor. Bıktım ya. Eşimle mutlu olmak istiyorum ama izin vermiyorlar bir şey çıkarıyorlar. En son kendime kıyıcam. Onların yüzünden çocuklarıma kötü yaklaşıyorum çok kızıyorum onlara. Bagırıyorum onlarda korkuyorlar sonra da aglıyorum![]()