Sorum var Ya kızlar nerelisiniz ne yaparsanız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Belnay tarafından oluşturulan Ya kızlar nerelisiniz ne yaparsanız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,662 kez görüntülenmiş, 85 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ya kızlar nerelisiniz ne yaparsanız
Konbuyu başlatan Belnay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ömerali👨👩👧👦 ecrin

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Amaca ulaşıldı görev tamam 😂😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Siz deyince bende açıldım kusura bakmayın bir dahacanlatmam
İnsanlarla dalga geçmene gerek yok burda böyle hasta insanlar arada bir denk geliyor. Burda gebe, yeni doğum yapmış anneler var onların duygularıyla oynayamazsın. Gece gece dikkat çekmeye çalıştın ve başardın zaten bozuntuya vermedim ama yeter bugünlük 😌

Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
İnsanlarla dalga geçmene gerek yok burda böyle hasta insanlar arada bir denk geliyor. Burda gebe, yeni doğum yapmış anneler var onların duygularıyla oynayamazsın. Gece gece dikkat çekmeye çalıştın ve başardın zaten bozuntuya vermedim ama yeter bugünlük 😌
Mervecim bunu nasıl anladın bilmiyorum ama biraz belli etti kendini aslında da burda daha kime inanacam şaşırdım yani. Milletin duygularıyla niye oynarlar anlamıyorum işsiz mı bu insanlar gece gece sinir uçlarımızla oynamaya ne gerek var 😡

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım bilmiyorum ama istem dışı sesim çıkmıyor
Canım yazdıklarını okuyorumda afedersin niye sesin çıkmıyor sen insan değilmisin senin duyguların yokmu kendini içindeki sesi niye bastırıyorsun niye durduruyorsun göstersene tepkini kusura bakma bi anda çıkıştım ama çünkü benimde başıma geldi ben onunla ilgili güzel hayaller kurarken o karşıma geçip benim bi sevdiğim var dedi üstelik aramızda benim açımda hiç bi problem yoktu o an kabul etmemi bekledi ama ben bağırdım çağırdım ağladım yani tepkimi gösterdim ve çocuğumu aldım çıktım daha neler neler ben memleketteyken benim evimde evli hayatı yaşamışlar kısacası artı çocuk ta yapmışlar daha neler neler yani sen neden susuyorsun ben anlamadım ha bu arada yok çocuğum babasız büyümesin felan diye de düşünmedim allah çok şükür ondan daha iyi hayırlı bi baba nasip etti evladıma
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım Gerçek mi ya bende burda iki saattir yazı yazıyorum çünkü normal değil yani başına gelen anlar diyor ya insan sakin kalamaz yani öyle bi durumda bilemiyorum yani

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Suç size anlatanda özür diliyorum
Canım hesap IP sinden kim olduğunu tahmin edebiliyorum senin bu ilk olayın değil tedavi olman gerekiyor :)
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mervecim bunu nasıl anladın bilmiyorum ama biraz belli etti kendini aslında da burda daha kime inanacam şaşırdım yani. Milletin duygularıyla niye oynarlar anlamıyorum işsiz mı bu insanlar gece gece sinir uçlarımızla oynamaya ne gerek var 😡
Psikolojik rahatsız arkadaş çiçeğim dikkat çekmeye çalıştı ve başardıda. Normal bir kadın böyle tepkiler vermez ve normal bişeymiş gibi anlatmazda. Bu arkadaşta biraz sorun var maalesef herkese inanılmıyor

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Tüm sayfalar yüklendi.