Yaa benim gibi olan varmj

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Seydaysr tarafından oluşturulan Yaa benim gibi olan varmj başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,418 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yaa benim gibi olan varmj
Konbuyu başlatan Seydaysr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Seydaysr

Seydaysr

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlum da ayniydi sürekli karnimi saga sola sallardi simdi yerinde duramiyo 🤣 kizda sakindi bu hafta oda coştu karnımda 🤣
Ayyy yerim yaa Allah bağışlasın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde çok aşırı hareketli doktora sordum hocam çok hareketli olduğu için korkuyorum neden bı sorunmu var diyemi hareketli doktor güldü dedi hareketli bebekten değil hareketsiz bebekten korkacaksın sağlıklı bebek hareketli olur dedi🥰
İnşallah canları sağ olsun da katlanıriz tepinmelerine

Benimkinde tık yok ilki kızdı kıpır kıpırdı bu erkek
Demekki bebekteb bebeğe fark ediyor canım senin prens de belli ki rahatina düşkün

Hareketli olması çok iyi canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin kuzum inşallah hepimize nasip etsin

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
29. Haftadayiz oğluşum maşallah çok hareketli kızlar benim gibi olan varmı sürekli dönüyor tekmeliyor yer değiştiriyor ne biliyim ilki kızdı böyle hareketli değildi maşallah sizde nasıl bebisler
Bizde 27 haftalik olduk canim cok sükür. Benim kide cok hareketli ozellikle otururken hareketlerinden duramiyorum sanirim normaldir😄😂

Tüm sayfalar yüklendi.