Yanlış hesap

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Yanlış hesap başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,150 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Yanlış hesap
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İremsare

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Zaten heryerde son adet başlangıç tarihini sorup hesaplıyorlar ama sizin öyle olmadı herhalde
Evet ilk zaten benim adet tarihimi söyledim bir hafta geç senin tarihin dedi eminim dedim ama kendisi bir hafta geç olarak kaydetti doktor değiştirdikten sonra bana hep bebek bir bir buçuk hafta önde gidiyor dedi aslında haftasıyla uyumlu gidiyor doktorum tarihi yanlış eklediği için bebek önde gibi görünüyor bugün tekrar hesapladım kendi adet tarihime göre doğru çıktı

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Evet ilk zaten benim adet tarihimi söyledim bir hafta geç senin tarihin dedi eminim dedim ama kendisi bir hafta geç olarak kaydetti doktor değiştirdikten sonra bana hep bebek bir bir buçuk hafta önde gidiyor dedi aslında haftasıyla uyumlu gidiyor doktorum tarihi yanlış eklediği için bebek önde gibi görünüyor bugün tekrar hesapladım kendi adet tarihime göre doğru çıktı
Doktora bak sen 🤭

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Kaçına gösteriyor senin doğum canım 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok ben doktorun verdiği tarihe göre hesapladım hep ama kendi adet tarihime göre hesaplamamıştım

Yok ben doktorun verdiği tarihe göre hesapladım hep ama kendi adet tarihime göre hesaplamamıştım
Nasıl yani çıkıntı canım
Göbegin etrafında bazen sagda bazen solda eli veya ayagı çıkıyor orası baya havaya kalkıyor ekleyince çok güzel görünüyor 😁😁

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Göbegin etrafında bazen sagda bazen solda eli veya ayagı çıkıyor orası baya havaya kalkıyor ekleyince çok güzel görünüyor 😁😁
Hıı anladım şimdi bazen acıtıyor ya ama yinede çok güzel bir duygu 🥰

😅😅 Allahtan bırakmışım 25 haftalıkken duydum hastaneden ayrılmış devam etseydim ortada bırakacaktı beni 🤦‍♀️😅

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Hıı anladım şimdi bazen acıtıyor ya ama yinede çok güzel bir duygu 🥰

😅😅 Allahtan bırakmışım 25 haftalıkken duydum hastaneden ayrılmış devam etseydim ortada bırakacaktı beni 🤦‍♀️😅
Yerim onu ben

Tüm sayfalar yüklendi.