Sorum var Yaptırdınız mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S❤️M Anıl Aras tarafından oluşturulan Yaptırdınız mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 384 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yaptırdınız mı
Konbuyu başlatan S❤️M Anıl Aras
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S❤️M Anıl Aras

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun öncelikle çok şükür iyler evet çok önemli bir asiymis tanıdığım herkes bebeğine yaptırıyor Allah korusun aşırı derecede kanlı ishal olmayı engelliyor aşırı ateş i engelliyor enfeksiyon a karşı önlem alıyor Allah korusun diyelim grip nezle oldular Rabim korusun olmasınlar da hepimizin amin koruyor bu aşı fiyatini ben iki hafta önce sormuştum üç bin demişlerdi şimdi ne kadar oldu bilmiyorum valla hayırlısıyla gelecek hafta içinde yaptirabilirim bakalım cevap verdiğin için sağolasın 🤗🌹🌹
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya kardeşim keşke yaptirma imkanin olsaydı evet kardeşim çok önemli bir aşı kanlı ishal i engelliyor grip nezle gibi durumlarda koruyor aşırı derecede ateş olmasıni engelliyor çok iyi bir asiymis bizim çocuk doktorumuz iki doz ded birinci doz ikinci ay bitimi ikinci doz dördüncü ay işte bakalım hayırlısıyla gelecek hafta içinde yaptirabilirim cevap verdiğin için sağol benim canım kardeşim delalamin 🫂💝😘😘😘

Ayşenur senin bebisler kaç yaşındalar Allah bağışlasın sağlıkla buyusunler inşallah amin 🤲

Kardeşim benim ebe hemşirem bu aşı beş yaşına kadar zamanı var eger İshak la ecrin kacirdiysa arya prenses e yaptır eğer bulabilirsen tabi önce çocuk doktorunuzla konuşun kaç doz ve şimdi yaptırman uygun mu diye eczaneden iste belki getirtir sana ebe hemşirem demişti bu aşı beş yaşına kadar zamanı var yani beş yaşından küçük çocuklarda olma imkanı oluyor demişti 😘🫂😘😘😘
Amin canım amin oğlan 4 yaşında kız ise 2 yaşında , seninkiler kaç yaşında yada yeni mi bebeğin olacak

Son düzenleme:

S❤️M Anıl Aras

Kayıtlı Üye
rank
Am

Amin canım amin oğlan 4 yaşında kız ise 2 yaşında , seninkiler kaç yaşında yada yeni mi bebeğin olacak
Benim iki ayını bitirecek hayırlısıyla senin de daha vaktin var bu aşı için bir çocuk doktorunuza danışınız çünkü bu aşı beş yaşına kadar zamanı var yani beşten önceki zamanlarda yaptirabilirmussun benim ebe hemşirem demişti bana sorim dedim ama ilk çocuk doktorunuza söyleyin daha sonra karar verin burda hepimiz anneyiz ya da annelik yolunda gidiyoruz birbirimize danışarak tecrübe kazaniyoruz 🤗🤗Rabim tüm evlatlarımızı korusun inşallah ecmain 🤲🤲

Yok kız yaparım ben sorun deyil.pahali olması çocuklarımız iyi olsunda para önemli deyil
Aynen öyle kardeşim biz onlar için varız hep 🥹🥹🥹

Am

Benim iki Ayşenur iki ayimizi doldurucaz hayırlısıyla 🤲🥹🥹

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim iki ayını bitirecek hayırlısıyla senin de daha vaktin var bu aşı için bir çocuk doktorunuza danışınız çünkü bu aşı beş yaşına kadar zamanı var yani beşten önceki zamanlarda yaptirabilirmussun benim ebe hemşirem demişti bana sorim dedim ama ilk çocuk doktorunuza söyleyin daha sonra karar verin burda hepimiz anneyiz ya da annelik yolunda gidiyoruz birbirimize danışarak tecrübe kazaniyoruz 🤗🤗Rabim tüm evlatlarımızı korusun inşallah ecmain 🤲🤲

Ah bunu bilmiyordum bana hep 24 ayından sonra olmaz demişlerdi bir soruşturayım bakalım sağol canım

S❤️M Anıl Aras

Kayıtlı Üye
rank
Ah bunu bilmiyordum bana hep 24 ayından sonra olmaz demişlerdi bir soruşturayım bakalım sağol canım
Rica ederim ne demek birbirimizi bilgilendirmek ne güzel işte 🤗🤗 önce kendi çocuk doktorunuza danışınız ona göre 🌹🌹

Benim de ebe hemşirem söylemişti beş yaşına kadar diye ondan dedim

Ecrin İshak Arya

Kayıtlı Üye
rank

Valla mecbur yapacak bişey yok kız yeminle onlara yetişilmiyor biri tablet istiyor diyeride bisiklet ishaka bisiklet aldık Ecrinin tabletinde sipariş etik fatura üzerine Allah yardımcımız olsun inşallah kardeşim geçinmek zor heleki çocuk varsa ama.yinde rabbim dertlerini göstermesin 🤲

S❤️M Anıl Aras

Kayıtlı Üye
rank
Valla mecbur yapacak bişey yok kız yeminle onlara yetişilmiyor biri tablet istiyor diyeride bisiklet ishaka bisiklet aldık Ecrinin tabletinde sipariş etik fatura üzerine Allah yardımcımız olsun inşallah kardeşim geçinmek zor heleki çocuk varsa ama.yinde rabbim dertlerini göstermesin 🤲
Amin. Güle güle kullansinlar yeğenlerim onlar a değer 😘😘😘😘çok doğru vala hani diyim paranın kıymeti kalmadı tamam da ya artık aldığımız ürünlerin kalitesi de yok deyse eyvallah diycez iyi ürün kac yıl gider diyoruz bir ay olmadan tamir istiyor ama yok Allah yardımcımız olsun inşallah amin 🤲🤲 en güzel çaba ailemiz içindir her şekilde değer canları sağolsun 🥹🥹

Ecrin İshak Arya

Kayıtlı Üye
rank
Amin. Güle güle kullansinlar yeğenlerim onlar a değer 😘😘😘😘çok doğru vala hani diyim paranın kıymeti kalmadı tamam da ya artık aldığımız ürünlerin kalitesi de yok deyse eyvallah diycez iyi ürün kac yıl gider diyoruz bir ay olmadan tamir istiyor ama yok Allah yardımcımız olsun inşallah amin 🤲🤲 en güzel çaba ailemiz içindir her şekilde değer canları sağolsun 🥹🥹
He valla.ne yapalım.mecbur en güzel zamanları çocuk olduğu zamanlar onlarda büyüdüğü zaman hayatın derdini çilesini çekecekler ama Rabbim hiç bir annenin babanın gözüne yaş yüreğine evlat acısı vermesin tek.dileğimiz Rabbim.evalatlarimızı bize bağışlasın inşallah kardeşim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar