Yardım edin kafayı yemeden kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan Yardım edin kafayı yemeden kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,109 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım edin kafayı yemeden kizlar
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Haticegulasik01

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Normalde de takıntılı biriyim zaten ama buaralar aklımdan cikmayan bir konu var ben 38 haftalık hamileyim doktor hastane araştırıyorum neyse onu geçtim 14haftaliken 2li test sonucum düşük riskli çıkmıştı aklimdan çıkmıyor ne garip sanki korkuyorum doğru çıkar diye
Kız 38 olmuşsun daha ne korkuyorsun şeytanın vesvesesi dua et bol bol sağlıkla kucağına alırsın inşallah

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Normalde de takıntılı biriyim zaten ama buaralar aklımdan cikmayan bir konu var ben 38 haftalık hamileyim doktor hastane araştırıyorum neyse onu geçtim 14haftaliken 2li test sonucum düşük riskli çıkmıştı aklimdan çıkmıyor ne garip sanki korkuyorum doğru çıkar diye
İkili tarama testin de mi sıkıntı çıktı cnm

New mom 💙

Kayıtlı Üye
rank
İyi düşün iyi olsun kuzum kötü düşünceleri uzaklaştır kafandan rabbim ne güzel nasip etmiş bebişi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍💙 İyiyi çağır kötüyü def et derler büyükler öyle yap sende hamileliğin doğumun o minicik bebişin güzelliklerine odaklanmayı dene 😘😊

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Benimde düşük riskli çıktı hiç ves vese yapmiyorum takmayın bence sizde kötü enerjiyi çekmeyin kendinize. Yas faktöründende düşük risk zaten otomatik çıkıyor deniyor yaşınız kaç bilmemde . Allah korusun gerçek olsa değer baya tavan yapıyor taramalarda deil ultrason da bile anlıyorlar artık içiniz rahat olsun bence sağlıkla kavusalim bebislerimize inşallah 🤲

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Kız 38 olmuşsun daha ne korkuyorsun şeytanın vesvesesi dua et bol bol sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canım iste bende anlamıyorum zaten detaylı ultrasyonda bir sorun çıkmamıştı sürekli dua ediyorum dualarınıza ihtiyacım var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Düşük riskli çıkmıştı canım o aklimdan çıkmıyor

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Düşük riskli çıkmıştı canım o aklimdan çıkmıyor
Benimde düşük riskli çıktı hiç ves vese yapmiyorum takmayın bence sizde kötü enerjiyi çekmeyin kendinize. Yas faktöründende düşük risk zaten otomatik çıkıyor deniyor yaşınız kaç bilmemde . Allah korusun gerçek olsa değer baya tavan yapıyor taramalarda deil ultrason da bile anlıyorlar artık içiniz rahat olsun bence sağlıkla kavusalim bebislerimize inşallah 🤲
Canım zaten öyle bile olsa bebeğim doğması yakın içimdeki bu düşünce benim beynimi kemiriyor anlamıyorum

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Canım iste bende anlamıyorum zaten detaylı ultrasyonda bir sorun çıkmamıştı sürekli dua ediyorum dualarınıza ihtiyacım var
Canım detaylı ultrason yaptıysan zaten hiç sıkıntı yapma çünkü herşeye bakıyorlar dua ederiz inşallah bebeğini düşün doğum kolaylaşsın diye bir yere tutunup otur kalk yap merdiven çık bunları yap ki aklından çıksın vesveseler

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
İnsalalh sıkıntı olmaz cnm 🤲🤲
İnşallah canım dualariniza benide katmayı unutmayın şimdiden Allah razı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım detaylı ultrason yaptıysan zaten hiç sıkıntı yapma çünkü herşeye bakıyorlar dua ederiz inşallah bebeğini düşün doğum kolaylaşsın diye bir yere tutunup otur kalk yap merdiven çık bunları yap ki aklından çıksın vesveseler
Canım valla birgün dip bucak temizlik yaptım kalkamadm birgün sonra birde yeni kovid geçirdim yoğun bakımda yattım bilincimi kaybettim yeni toparlıyor um kendimi canim

Tüm sayfalar yüklendi.