Yardım edin kafayı yemeden kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan Yardım edin kafayı yemeden kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,098 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım edin kafayı yemeden kizlar
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Haticegulasik01

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Normalde de takıntılı biriyim zaten ama buaralar aklımdan cikmayan bir konu var ben 38 haftalık hamileyim doktor hastane araştırıyorum neyse onu geçtim 14haftaliken 2li test sonucum düşük riskli çıkmıştı aklimdan çıkmıyor ne garip sanki korkuyorum doğru çıkar diye
Hayatım bana da ilk bebek te öyle dedi kesede kan var dedi gördüm bende ama bebeğim sağlıkli doğdu 37+3

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Normalde de takıntılı biriyim zaten ama buaralar aklımdan cikmayan bir konu var ben 38 haftalık hamileyim doktor hastane araştırıyorum neyse onu geçtim 14haftaliken 2li test sonucum düşük riskli çıkmıştı aklimdan çıkmıyor ne garip sanki korkuyorum doğru çıkar diye
Benim 3lü yüksek riskli çıkmıştı cnm ona rağmen çok şükür bebeğim şu an bi aylık bi sıkıntı cıkmadı bol dua et ben sezeryanda bile o masada hep aklımda tarama testi vardı seni çok iyi anlıyorum

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Hayatım bana da ilk bebek te öyle dedi kesede kan var dedi gördüm bende ama bebeğim sağlıkli doğdu 37+3
Ne güzel canım rabbim bilir herşeyi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim 3lü yüksek riskli çıkmıştı cnm ona rağmen çok şükür bebeğim şu an bi aylık bi sıkıntı cıkmadı bol dua et ben sezeryanda bile o masada hep aklımda tarama testi vardı seni çok iyi anlıyorumhayatimd

Benim 3lü yüksek riskli çıkmıştı cnm ona rağmen çok şükür bebeğim şu an bi aylık bi sıkıntı cıkmadı bol dua et ben sezeryanda bile o masada hep aklımda tarama
Benim 3lü yüksek riskli çıkmıştı cnm ona rağmen çok şükür bebeğim şu an bi aylık bi sıkıntı cıkmadı bol dua et ben sezeryanda bile o masada hep aklımda tarama testi vardı seni çok iyi anlıyorum

testi vardı seni çok iyi anlıyorumhayatimd

Benim 3lü yüksek riskli çıkmıştı cnm ona rağmen çok şükür bebeğim şu an bi aylık bi sıkıntı cıkmadı bol dua et ben sezeryanda bile o masada hep aklımda tarama
Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten kötü birsey
testi vardı seni çok iyi anlıyorumhayatimd

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Piskoloji çok önemli canım iyi düşün iyi olsun inşallah sonuna gelmişsin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

İyi düşün hep hamilelik psikolojisi zor ama bebişini düşün sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah 🥰😚

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim ozene bezene koydu bebegini rahmine ❤️❤️ uzme sıkma canini bak minik mucizende etkileniyor uzuyorsun bebegini 🥺. Topla kendini sil aklindakini uyma seytana canim . Cok guzel bir dogumun olucak bebegini koyucaklar kucagina hic hirseyden heberi yok aglicak takii sesini duyana kadar . Annecim diyip dokunucaksin bebegine parmak ucunla kiyamicaksin cunku ellemeye . Eli ayagi herseyi duzgun pamuuk gbi bir bebegin olucak giydirip vericekler sana tekrar bakmaya kiyamicaksin o miss kokusunda bogulucaksin 🤭🤭 bunlari dusun lutfen ❤️ Allaha emanetsiniz 😘😘

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim ozene bezene koydu bebegini rahmine ❤️❤️ uzme sıkma canini bak minik mucizende etkileniyor uzuyorsun bebegini 🥺. Topla kendini sil aklindakini uyma seytana canim . Cok guzel bir dogumun olucak bebegini koyucaklar kucagina hic hirseyden heberi yok aglicak takii sesini duyana kadar . Annecim diyip dokunucaksin bebegine parmak ucunla kiyamicaksin cunku ellemeye . Eli ayagi herseyi duzgun pamuuk gbi bir bebegin olucak giydirip vericekler sana tekrar bakmaya kiyamicaksin o miss kokusunda bogulucaksin 🤭🤭 bunlari dusun lutfen ❤️ Allaha emanetsiniz 😘😘
Güzel dileklerin sözlerin için çok teşekkür ederim inşallah rabbim hepimize olmayanlarda nasip etsin bu duyguyu

Tüm sayfalar yüklendi.