Yardım edin kızlar ya 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asel'in annesi ❤️ tarafından oluşturulan Yardım edin kızlar ya 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,672 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım edin kızlar ya 😔
Konbuyu başlatan Asel'in annesi ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Valla canım bende ilk doğduğu sıralar yapıyordum kundak ne güzel uyurdu çok sık uyanmazdi şimdi mümkün değil durmuyor daralıyor çıkarmaya çalışıyor geçen gece yaptım uyudu bende uyumuşum bı ağlama sesi var ama boğuk boğuk bı sıçradim bı baktım ki kafasını da sokmuş kundaga nasıl becerdi ne bileyim canım assa assa itti kendini herhalde çocuğun kafası yok hemen kundağı çıkardım çocuk kıpkırmızı olmuş nasıl korktum anlatamam sonra bida yapmadım gece Allah korusun bogulur diye korkudan
Allah korumuş canım kimileri de iple baglı yor hıc kımıldamıyor bebek robot gibi bende kollarını sarıyordum sadece hemen uyuyordu oyle

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Bizimkiler de öyle olsa bizimkilerde yapamazdı cnm eşimin annesine laf desem var ya eve almak istemiyorum samimi olmucam desem var baba evine yollar beni o kdsr annesine karşı bir tuhaf var ya evlenmeden önce neler demişti annesine karşı beni hep savunurdu şimdiyse bnm ağzıma sığıyor
Dansöz gibi kiviriyorlar

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Uyur canım salla dursun icinde yarım kundak da yap kolları sabit olsun
TM cnm eşim gelsin soylucem çok saol dediğin gbi yarım kundakda yapıcam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla canım bende ilk doğduğu sıralar yapıyordum kundak ne güzel uyurdu çok sık uyanmazdi şimdi mümkün değil durmuyor daralıyor çıkarmaya çalışıyor geçen gece yaptım uyudu bende uyumuşum bı ağlama sesi var ama boğuk boğuk bı sıçradim bı baktım ki kafasını da sokmuş kundaga nasıl becerdi ne bileyim canım assa assa itti kendini herhalde çocuğun kafası yok hemen kundağı çıkardım çocuk kıpkırmızı olmuş nasıl korktum anlatamam sonra bida yapmadım gece Allah korusun bogulur diye korkudan
Ben besige koyuyorum ya o var ya görsen ikona ikina gotunu sürte sürte beşiğin ayak kısmına kadar geliyor zamanı yeni nesil çocukları yaparlar kuzum

Dansöz gibi kiviriyorlar
Kivirdi valla bilmezdim bu kdar anneye duskun olucak da sürekli başıma kakicak diye kaynanam yukarı çıktı o sıra çocuğu uyutuyordum vermedim eline giderken diyor bu akşam bize gelin alın çocuğu diye dedim bu akşam dokunma bana çok yorgunum işlerim var diye anlamıyor kadın illa ısrar ediyor bende oğluna şöyle onu al bana dokunma dedim e peki çocuk dedi bende ben neredeysem çocuk orda olucak onu göndermem dedim ben ararım akşam için oğlumu dedi gelde sinir olma bu akşam tartışma çıkar yine ben inmek istemiyince

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank

Ben besige koyuyorum ya o var ya görsen ikona ikina gotunu sürte sürte beşiğin ayak kısmına kadar geliyor zamanı yeni nesil çocukları yaparlar kuzum

Kivirdi valla bilmezdim bu kdar anneye duskun olucak da sürekli başıma kakicak diye kaynanam yukarı çıktı o sıra çocuğu uyutuyordum vermedim eline giderken diyor bu akşam bize gelin alın çocuğu diye dedim bu akşam dokunma bana çok yorgunum işlerim var diye anlamıyor kadın illa ısrar ediyor bende oğluna şöyle onu al bana dokunma dedim e peki çocuk dedi bende ben neredeysem çocuk orda olucak onu göndermem dedim ben ararım akşam için oğlumu dedi gelde sinir olma bu akşam tartışma çıkar yine ben inmek istemiyince
Beraber otursan dert oturmasan dert rabbim onlara öyle şeyler versin ki bizden uzak olsunlar

Allah korumuş canım kimileri de iple baglı yor hıc kımıldamıyor bebek robot gibi bende kollarını sarıyordum sadece hemen uyuyordu oyle
Bende sadece kollarını satıyorum canım ip takmiyordum ayak tarafı gevşek oluyordu aynen canım Allah korudu valla haberim oldu yoksa dusunemiyom korkudan bida da sarmadim

Aynen kuzum nasıl becerdi onu şok oldum uyandığımda kundak sardigim gibi duruyordu ama kafası da içindeydi

Tüm sayfalar yüklendi.