Yardım edin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Emir'inAnnesi tarafından oluşturulan Yardım edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,443 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım edin
Konbuyu başlatan Emir'inAnnesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynoo

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kızlar daha gebeliğimin ilk ayındayım surekli kasık ağrılarım var normal mi
Evet gayet normal kuzum benimde oldu ve hala ara ara oluyor. Kanama olmadığı sürece sıkıntı yok bol bol uzan dinlen🌼

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Emir'inAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
Normal canım yerlesme oluyormuş bana doktorum demişti bebek yerleşiyor bu ağrılar normal dinlen bı kaç hafta sonra geçer dedi dediği oldu gecti
Teşekkür ederim canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cok normal canim gebelik boyuca kasik agrin olucak buda şu demek buyuyen bir bebek buyuyen bir rahim 🥰 saglikla gelsin insallah
Insallah canım benim teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cok normal canim gebelik boyuca kasik agrin olucak buda şu demek buyuyen bir bebek buyuyen bir rahim 🥰 saglikla gelsin insallah
Insallah canım benim teşekkür ederim
Evet gayet normal kuzum benimde oldu ve hala ara ara oluyor. Kanama olmadığı sürece sıkıntı yok bol bol uzan dinlen🌼
Ara ara kanamam oluyor ama çok az zaten ağrım da ara ara oluyor

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar daha gebeliğimin ilk ayındayım surekli kasık ağrılarım var normal mi
Cnm benimde sol kasigim agrirdi bazende karnim. Doktoruma soyledim. Kontrolden sonra herseyin normal olduğunu gebelikle ilgili problem olmadığını söyledi. Ve karin ağrım içinde bebek büyüyor kaslarin genisliyor dedi. Sonrada zaten kasik agrim gecti. Sen de bu sikayetlerini dile getir cnm.

Tüm sayfalar yüklendi.