Sorum var Yardıma ihtiyacım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysima-lisa`nın annesi tarafından oluşturulan Yardıma ihtiyacım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 893 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardıma ihtiyacım var
Konbuyu başlatan Aysima-lisa`nın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Dün geceden beri karnında ara ara ağrı var neden olabilir anneler 26+5 günlük hamileyim enfeksiyon felan değil birde idrar kacirma var öksürdukce bilgisi olan varsa yardım edebilirmi pazartesi doktorum var bebegiminde hareketlerini hissediyorum
Canım enfeksiyon olunca idrar kaçırma oluyor sancıda oluyor ilaç kullandıkça geçiyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Dün geceden beri karnında ara ara ağrı var neden olabilir anneler 26+5 günlük hamileyim enfeksiyon felan değil birde idrar kacirma var öksürdukce bilgisi olan varsa yardım edebilirmi pazartesi doktorum var bebegiminde hareketlerini hissediyorum
Kuzum ilaç hemen etki etmiyor ki belki ilaç kullanmana rağmen enfeksiyon devam edebilir ben 2 ay boyunca sürekli kullanmama rağmen geçmiyordu lanet enfeksiyon 🤦🏻‍♀️. Ve bebek baskı yapıyorsa ondan da idrar kaçırabilirsin. Yinede doktoruna sor artık yalancı sancılar başlayabilir sen sıklığına ve şiddetine dikkat et kanama,su gelme dinlenince geçmeyen bir ağrım olursa direk hastaneye git. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Aysima-lisa`nın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ilaç hemen etki etmiyor ki belki ilaç kullanmana rağmen enfeksiyon devam edebilir ben 2 ay boyunca sürekli kullanmama rağmen geçmiyordu lanet enfeksiyon 🤦🏻‍♀️. Ve bebek baskı yapıyorsa ondan da idrar kaçırabilirsin. Yinede doktoruna sor artık yalancı sancılar başlayabilir sen sıklığına ve şiddetine dikkat et kanama,su gelme dinlenince geçmeyen bir ağrım olursa direk hastaneye git. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Tşkler cmm sağol yarın gidecem zaten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım enfeksiyon olunca idrar kaçırma oluyor sancıda oluyor ilaç kullandıkça geçiyor
Tşk ederim cnm

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar