Sorum var Yardımcı olur musunuz yaşım küçük

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde kinoabitkisi tarafından oluşturulan Yardımcı olur musunuz yaşım küçük başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 318 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardımcı olur musunuz yaşım küçük
Konbuyu başlatan kinoabitkisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

kinoabitkisi

Kayıtlı Üye
rank
Daha öncede yazmıştım buraya erkek arkadaşımla yakınlaştık ama bakireyim iç çamaşırıma ve bacak içime doğru boşaldı yanlışlıkla üstüne ella aldım korktuğum için o olay olduktan bir hafta sonra Regl olmam gerekiyordu oldum da hem de yoğun bir şekilde o günden sonra asla yaklaşma olmadı ama içimde hem korku hem vicdan azabı var bir şey olmaz demi çok özür diliyorum cahilce davranmıştım korkuyorum dalga geçmeyin olur mu

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Daha öncede yazmıştım buraya erkek arkadaşımla yakınlaştık ama bakireyim iç çamaşırıma ve bacak içime doğru boşaldı yanlışlıkla üstüne ella aldım korktuğum için o olay olduktan bir hafta sonra Regl olmam gerekiyordu oldum da hem de yoğun bir şekilde o günden sonra asla yaklaşma olmadı ama içimde hem korku hem vicdan azabı var bir şey olmaz demi çok özür diliyorum cahilce davranmıştım korkuyorum dalga geçmeyin olur mu
Adet olmuşsun korkmam için bişey yok

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Tövbe tövbe birde bunlar çıktı yani burda neyi sormak istedin vicdanını dışarda hallet burda değil adette oldun daha ne yani 🤦

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kimseye ders vermek bize göre değil ama yaşım küçük diyorsun dikkatli ol hamile kalmak için bekaretinin bozulmasına gerek yok bunun bilincinde ol biraz seçici olun kızlar . Sizi seven insan size cinsel yön ile yaklaşmaz . Adet olmuşsun ayrıca Rabbim doğru yoldan ayırmasın inşallah 🙏🏻 annenizi babanızın düşünün 2 dakikalık zevk için gençliğinizi harap etmeyin .

kinoabitkisi

Kayıtlı Üye
rank
Kimseye ders vermek bize göre değil ama yaşım küçük diyorsun dikkatli ol hamile kalmak için bekaretinin bozulmasına gerek yok bunun bilincinde ol biraz seçici olun kızlar . Sizi seven insan size cinsel yön ile yaklaşmaz . Adet olmuşsun ayrıca Rabbim doğru yoldan ayırmasın inşallah 🙏🏻 annenizi babanızın düşünün 2 dakikalık zevk için gençliğinizi harap etmeyin .
Çok haklısınız ya çok pişman oldum zaten içimdeki korku geçmiyor geçse de asla yani sadece korkuyorum şu an

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Çok haklısınız ya çok pişman oldum zaten içimdeki korku geçmiyor geçse de asla yani sadece korkuyorum şu an
Pişman olmak iyidir canım önemli olan aynı hatayı tekrar yapmamak Rabbim içine huzur ve ferahlık versin inşallah 🙏🏻. Dediğim gibi dikkatli ol o erkek arkadaşın ilerde gebe kalsan sana sahip bile çıkmaz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar