Yardımcı olur musunuz

• Konbuyu başlatan Gul30
  • Toplam 8 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gul30 tarafından oluşturulan Yardımcı olur musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,130 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardımcı olur musunuz
Konbuyu başlatan Gul30
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sunny
G

Gul30

Guest
Kızlar bugün adetim 5.gun gecikmede evdeki idrar testim 2 çizgi çıktı ama kanda beta HCG yüzde 7 çıktı . Az evvel lavaboya gittim peçetede az siyah kahve karışık kan geldi sizce durumum nedir çok istiyordum gebe kalmayı

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bugün adetim 5.gun gecikmede evdeki idrar testim 2 çizgi çıktı ama kanda beta HCG yüzde 7 çıktı . Az evvel lavaboya gittim peçetede az siyah kahve karışık kan geldi sizce durumum nedir çok istiyordum gebe kalmayı
Kuzum ben erken gebelik testi yaptığım halde silik çizgi çıktı ve beta 15 ti seninkinde bi terslik var tekrar doktora görünmeni öneririm

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Beş gün geciktiniz ve beta 7 mi çıktı? Yüzde 7 deyince anlayamadım öyle bir değer yok. Direkt sayısal değeri mi 7? Eğer öyle şse dış gebelik ya da kimyasal gebelik muhtemelen.

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Canım gebelik var çok yeni büyük ihtimalle. Düşük riski olabilir dra görün istersen

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ben erken gebelik testi yaptığım halde silik çizgi çıktı ve beta 15 ti seninkinde bi terslik var tekrar doktora görünmeni öneririm
Doktor 7 falan dedi ben pek anlamıyorum kusura bakmayin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım gebelik var çok yeni büyük ihtimalle. Düşük riski olabilir dra görün istersen
Çok sağolun ya

Çok sağolun ya
Ben tam anlamadım yada doktor sağlık ocağında çalışan biriydi pek anlatamadi 10 güne gel dedi

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank

Çok sağolun ya
Beta 5 üzeriyse gebelik var demek ama doktora gitmen şart kuzum 7 de idrarda yapılan gebelik testinde çıkacağını sanmıyorum bi sorun var

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Beş gün geciktiniz ve beta 7 mi çıktı? Yüzde 7 deyince anlayamadım öyle bir değer yok. Direkt sayısal değeri mi 7? Eğer öyle şse dış gebelik ya da kimyasal gebelik muhtemelen.
Sürekli kasik ağrım var ve bugün az kanama oldu siyah kahve karışık

Beta 5 üzeriyse gebelik var demek ama doktora gitmen şart kuzum 7 de idrarda yapılan gebelik testinde çıkacağını sanmıyorum bi sorun var
Bu kanama neyin nesi peki bilginiz var mı acaba

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank

Çok sağolun ya

Çok sağolun ya

Ben tam anlamadım yada doktor sağlık ocağında çalışan biriydi pek anlatamadi 10 güne gel dedi
Kuzum doktorunu değiş normal hastaneye git sağlıklı bilgilendirememiş seni demekki

Tüm sayfalar yüklendi.