Yardımcı olurmusunuz lütfen 🙁😕

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Çağla tarafından oluşturulan Yardımcı olurmusunuz lütfen 🙁😕 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,652 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardımcı olurmusunuz lütfen 🙁😕
Konbuyu başlatan Çağla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağla

Çağla

Kayıtlı Üye
rank
Bende ikilemdeyim bugün 6 hamilenin yoğun bakımda olduğunu duydum 😔herkes ol diyor ama bebeklere yan etkisi olup olmadığı bilinmiyor çok kararsızım

Bende ikilemdeyim bugün 6 hamilenin yoğun bakımda olduğunu duydum 😔herkes ol diyor ama bebeklere yan etkisi olup olmadığı bilinmiyor çok kararsızım senin gibi
Bende
İki doz biontec oldum hiç korkma mutlaka aşını yaptır daha yolun yarısında sin kışta geliyo virüs artiyo son aylarda hastaneye sık gideceksin riske girmeye gerek yok bence
Evet haklısın grip oldum yataktan kalkamadım korona olsam ne olur bilmiyorum 🙁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende ikilemdeyim bugün 6 hamilenin yoğun bakımda olduğunu duydum 😔herkes ol diyor ama bebeklere yan etkisi olup olmadığı bilinmiyor çok kararsızım senin gibi
Allah yardımcımız olsun aşı olupta bi sorun çıkanı görmedim aslında daha

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Bende

Evet haklısın grip oldum yataktan kalkamadım korona olsam ne olur bilmiyorum 🙁

Allah yardımcımız olsun aşı olupta bi sorun çıkanı görmedim aslında daha
Bugün ebe de ol mutlaka dedi çok içten konuştu doktorlar zaten ol diyordu olursam iki hafta sonra olabilirim bugün tetenoz aşısı olduğum için ama karar veremiyorum

Çağla

Kayıtlı Üye
rank

Çağla

Kayıtlı Üye
rank
Hayr kuzum azıcık kolum agridi okadar
Ikinci dozda ateşlenen falan olmuş o beni biraz tedirgin etti sende olmadı demek
Bugün ebe de ol mutlaka dedi çok içten konuştu doktorlar zaten ol diyordu olursam iki hafta sonra olabilirim bugün tetenoz aşısı olduğum için ama karar veremiyorum
Ya öyle mi bende tetenoz oldum 1 hafta olmadı daha beklemem mi gerekiyor 2 hafta

Bende 17.haftada ilk asimi oldum. Çok kararsızdim. Kalbini ferah tut. Bebise de sana da bişey olmaz inşallah.
Insallah canım ya tek temennim o 😕

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Ikinci dozda ateşlenen falan olmuş o beni biraz tedirgin etti sende olmadı demek

Ya öyle mi bende tetenoz oldum 1 hafta olmadı daha beklemem mi gerekiyor 2 hafta

Insallah canım ya tek temennim o 😕
Bana covid aşısı olmaya karar verirsen 2 hafta beklemen lazım dediler

Tüm sayfalar yüklendi.