Yardımcı olursanız sevinirim

• Konbuyu başlatan Ayss
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayss tarafından oluşturulan Yardımcı olursanız sevinirim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 714 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardımcı olursanız sevinirim
Konbuyu başlatan Ayss
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ipekdilan123
A

Ayss

Guest
Merhabalar. Son adet tarihime göre 7 hafta 1 günlük gebeyim fakat ultrasonda 4 hafta 3 gün olarak gözüküyor. Ultrasonda sadece kese gözüküyor kesenin gayet sağlıklı olduğunu söyledi doktorum. Düşük riski olabilir dedi progestan ve folik asite başladım. Bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı?

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Canım geç döllenmeden kaynaklı ultrasonda küçük görünebiliyor. Önemli olan adet tarihin değil yumurtlama ve döllenme tarihi onuda ultrason ve beta gösteriyor zaten

Ipekdilan123

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar. Son adet tarihime göre 7 hafta 1 günlük gebeyim fakat ultrasonda 4 hafta 3 gün olarak gözüküyor. Ultrasonda sadece kese gözüküyor kesenin gayet sağlıklı olduğunu söyledi doktorum. Düşük riski olabilir dedi progestan ve folik asite başladım. Bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı?
6. Haftada keseyi 9. Haftada kalp atışı duydum 13. Cü haftamdan sonra kanamam oldu düşük tehlikem varmıştı protestan kullandım 3 ay. Folik asit hamilelikte 1 ay boyunca kullandım çok şükür şuan kızım 2.5 aylik bolca dinlen kendini yorma kısmeti varsa dünyada bsey olmaz insallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar