Yarın 9.30'da randevum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3Oğul1Anne tarafından oluşturulan Yarın 9.30'da randevum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 750 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yarın 9.30'da randevum var
Konbuyu başlatan 3Oğul1Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kalp atışını almak için çağırmıştı doktor bakalım ne diyecek içimde bir korku var ama bir düşük yaptığım için acaba kalp atışı duyulacak mı ne olacak ne diyecek diye korkuyorum. Allah'ım yardım edecek inşallah 🙏

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kalp atışını almak için çağırmıştı doktor bakalım ne diyecek içimde bir korku var ama bir düşük yaptığım için acaba kalp atışı duyulacak mı ne olacak ne diyecek diye korkuyorum. Allah'ım yardım edecek inşallah 🙏
Inşallah iyi geçer canim kalpli atışlarıni duyarsın hayırlı haberlerini bekliyoruz 💕💐

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Dualarımız seninle cnm Allahım biran önce seni yormasın güzel haberlerle gel
Amin inşallah canım 🤗🤗🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Inşallah iyi geçer canim kalpli atışlarıni duyarsın hayırlı haberlerini bekliyoruz 💕💐
Amin inşallah 🥰🥰🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin inşallah 🥰🥰🤗
Hayırlı haberlerle gel cnm 🥰
İnşallah 🥰🥰🤗🤗🙏

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı haberlerle gel canım iyi düşün ki iyi olsun 🤲🤲💞

Tüm sayfalar yüklendi.