Yarın doğuma girecem şaka gibi günler bitti🤩😧👶🏼

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Yarın doğuma girecem şaka gibi günler bitti🤩😧👶🏼 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,350 kez görüntülenmiş, 101 yorum ve 28 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yarın doğuma girecem şaka gibi günler bitti🤩😧👶🏼
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatm

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Iyi diyelim kuzum🙄 sabah oglumun ismini vhatsapta duyurdum bugun gunlerden bora diye bi yazi paylastim duygusal. Ama esimin yegeni olacak gereksiz ben bu ismi pek begenmedim yazmış nasil gerdi beni sabahtan varya anlatamam sen kimsin ya ben abdürrezzak bile koysam sanane ne bok yemek düşer sana🤬🤬🤬 demistimya onceden de dogum sonrası beni cok gicik edecekler diye simdiden başladılar gereksizler🤬
Nasılsın canım şuan da napıyorsun iyisin demi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cok az kalmis bebegm benim seni de saglicakla yollayacaz insallah doguma 😇 ellerim karincalanmaya basladi vala ya asiri heyecan var hastanede nr halt edecem birazdan çıkcaz
Bende ayın 21de sezeryan olacam duygusallık şimdiden başlamış resmen pisikolojim bozulmuş canm rabbim hepimizin korusun inşallah 🤲😭

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Iyi diyelim kuzum🙄 sabah oglumun ismini vhatsapta duyurdum bugun gunlerden bora diye bi yazi paylastim duygusal. Ama esimin yegeni olacak gereksiz ben bu ismi pek begenmedim yazmış nasil gerdi beni sabahtan varya anlatamam sen kimsin ya ben abdürrezzak bile koysam sanane ne bok yemek düşer sana🤬🤬🤬 demistimya onceden de dogum sonrası beni cok gicik edecekler diye simdiden başladılar gereksizler🤬

Cok az kalmis bebegm benim seni de saglicakla yollayacaz insallah doguma 😇 ellerim karincalanmaya basladi vala ya asiri heyecan var hastanede nr halt edecem birazdan çıkcaz
Canım takma kafana değmeyecek insanlar için kendini üzme yormada milletin ağzı torba değilki büzesin hayır anlamıyorum beğenmediysen sanane yani demi git kendin doğur kendin beğendiğin ismi koy ozaman yani neyse sakinleşim canım benim gerilmeyelim boşver bugün çok güzel olacak bebişin gelecek hayırlısıyla inş seviliyorsun bitanem ❤️🌹💋💋

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Canlarım şaka gbi 9 ay bitti ya bugun oğlumun karnımdaki son günü 😇 cok duygusalım yarin bu saatler kucağımda olacak hala inanamıyorum 🥰 her dogum yapan arkadaşımıza canı gönülden dua ettim sizde yarin benden dualarınızı eksik etmeyin ne olur😢 korku da var tabi kafamda binbir soru acaba sütüm hemen inecek mi,ameliyatta bi sıkıntı çıkar mı,bebekte bi sorun çıkacak mı,hersey yolunda ilerleyecek mi,hicbirseyim yok gayet iyiyim ama kovit testi falan pozitif çıkacak mı,sezeryan uyuşukluğu gecince karnim cok mu aciyacak daha neler neler. Çantalarm hazir bende hazirim yarin Allahin izniyle saat 2:30da doguma alacaklar🥰
Gözün aydın canım sağ sağlim girip çıkarsın inşallah oğluşunu kucagına alırsın 11 günde bana var 12. Gün kucağımda olacak oğluşum . Hasret büyük merak büyük korlular çok büyük ama olsun anneyiz biz hiç korkma bütün dualarım seninle . Dün bi arkadaşım dopum yaptı 3 yılda 3. Sezeryanı Oldu Çok korkuyordu korkulacak hiç birşey yokmuş kendimi boşuna yormuşum abla diyip duruyor şimdi 🥰❤️

Kız takma ağzı olan konuşuruz boşwer oralı bile olma ismi çok güzelmiş bu arada adıyla yaşasın hayırlı evlat olsun 🥰❤️

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank

İnanki sırf bu yüzden yani milletin lafını çekmemek için herkezden uzak duruyorum gerçi daha 1 sene oldu evleneli kimseylede bi sorunum yok ama ikinci evliliğim benim bi kızım var eşim olmamış şimdi ise benim ikinci eşim ilk olacak bende ilk gibi hissediyorum eşimin ailesi köyde benimkilerde karatayda ben selçukludayım herkezden uzak kafam rahat oh mis gerçi eşim tarafı sağolsunlar hüma mı kendi torunları gibi sevdiler ama en ufak bi laf söyleseler belki kaldıramayabilirim böylesi iyi

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
En iyisi vala kuzum ben elimden gelse telefon bile kulkanmayacam o derece ya
İnanki sırf bu yüzden yani milletin lafını çekmemek için herkezden uzak duruyorum gerçi daha 1 sene oldu evleneli kimseylede bi sorunum yok ama ikinci evliliğim benim bi kızım var eşim olmamış şimdi ise benim ikinci eşim ilk olacak bende ilk gibi hissediyorum eşimin ailesi köyde benimkilerde karatayda ben selçukludayım herkezden uzak kafam rahat oh mis gerçi eşim tarafı sağolsunlar hüma mı kendi torunları gibi sevdiler ama en ufak bi laf söyleseler belki kaldıramayabilirim böylesi iyi

Ayyy ne guzel konustun oyle ya hasret buyuk merak buyuk valaha aglatacak bu kiz beni😢💋
Gözün aydın canım sağ sağlim girip çıkarsın inşallah oğluşunu kucagına alırsın 11 günde bana var 12. Gün kucağımda olacak oğluşum . Hasret büyük merak büyük korlular çok büyük ama olsun anneyiz biz hiç korkma bütün dualarım seninle . Dün bi arkadaşım dopum yaptı 3 yılda 3. Sezeryanı Oldu Çok korkuyordu korkulacak hiç birşey yokmuş kendimi boşuna yormuşum abla diyip duruyor şimdi 🥰❤️

Kız takma ağzı olan konuşuruz boşwer oralı bile olma ismi çok güzelmiş bu arada adıyla yaşasın hayırlı evlat olsun 🥰❤️

Ayyy ne guzel konustun oyle ya hasret buyuk merak buyuk valaha aglatacak bu kiz beni😢💋
Canım takma kafana değmeyecek insanlar için kendini üzme yormada milletin ağzı torba değilki büzesin hayır anlamıyorum beğenmediysen sanane yani demi git kendin doğur kendin beğendiğin ismi koy ozaman yani neyse sakinleşim canım benim gerilmeyelim boşver bugün çok güzel olacak bebişin gelecek hayırlısıyla inş seviliyorsun bitanem ❤️🌹💋💋
Sizde olmasaniz vala katil edecekler beni🤬😂

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
En iyisi vala kuzum ben elimden gelse telefon bile kulkanmayacam o derece ya

Sizde olmasaniz vala katil edecekler beni🤬😂
Canımsın benim merakla ben doğurdum yazını bekliyorum doğum hikayeni dinlemeyi istiyorum inşallah canım arkadaşım 🥰❤️

Tüm sayfalar yüklendi.