Yarın dr kontrol var düşük riski yüzünden

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Yarın dr kontrol var düşük riski yüzünden başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 554 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yarın dr kontrol var düşük riski yüzünden
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Kızlar dün acilde de 4+ 4 dedi fakat benim dr 5 hafta yeni girmiş dedi neyse tekrar vajinal den mı bakar karından mı bilemedim iki gün üst üste vajinaldan bakıldı yarın da dr vajinaldan bakarmı ki 5 haftayı geçti insallah suanda bakarmı sizce bu durumu yaşayan varmı

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Benim gebeliğim şuan 6. haftada ama doktor bugün 5. haftaya yeni girmişsin dedi geç döllenme den kaynaklı olabiliyormuş. Düşük tehliken varsa vajinal muayene çok yaptırma bu dönemlerde cinsel ilişkiyi dahi yasaklıyorlar ben şahsen normal ultrasonu tercih ediyorum

Benim gebeliğim şuan 6. haftada ama doktor bugün 5. haftaya yeni girmişsin dedi geç döllenme den kaynaklı olabiliyormuş. Düşük tehliken varsa vajinal muayene çok yaptırma bu dönemlerde cinsel ilişkiyi dahi yasaklıyorlar ben şahsen normal ultrasonu tercih ediyorum
İnsallah benimde normal ultrasonla bakar hayırlısı insallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar