Sorum var Yatma pozusyonu?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asi tarafından oluşturulan Yatma pozusyonu? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,852 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yatma pozusyonu?
Konbuyu başlatan Asi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Böyle midem boş gibi yukarıda idi karnım baya bikacgundur aşağı indi
Yok benimki inmedi kesin🥰bakalim haftaya cuma randevum var,neler olacak o zmana kadar..ayin 2inden sonra doğabilir demisti☺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok benimki inmedi kesin🥰bakalim haftaya cuma randevum var,neler olacak o zmana kadar..ayin 2inden sonra doğabilir demisti☺
Totem yaptım 9.ayin 8 ila 12 si arasi dogururum diyorum 🤣

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Totem yaptım 9.ayin 8 ila 12 si arasi dogururum diyorum 🤣
😁😁Kuzum Eylül'ün 17 si gösteriyor uygulama ama bakalim ne zaman olucak Allah bilir

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar 26haftalık hamileğim sırt üstü yatmak bebeğe zarar verirmi genelde sol tarafıma yatıp uyuyorum ama arada sırt üstü de yatıyorum fark ettim ki sırt üstü yatınca daha çok haraket ediyo açaba rahatsız mı oluyo bebek🤔
Kuzum vallahi bende çok zaman sırt üsdü yatıyorum o zamanda çok kıpırdıyor hem sırt hem sağ sol tarafa yatıyorum bir Zararı olacağını sanmıyorum ben ilk gebeliyimde de en çok sırt üsdü yatmışdım

Tüm sayfalar yüklendi.