Sorum var Yaz bebesi nasıl giydirilir

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Badegül tarafından oluşturulan Yaz bebesi nasıl giydirilir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 997 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yaz bebesi nasıl giydirilir
Konbuyu başlatan Badegül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Badegül

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar malum ortalık çok sıçak etrafımda bakıyorum kimisi bebeğini kalınca giydirmiş kimisi zıbın sadece... Şimdi bende kararsız kalıyorum çok kalın giydirmiyorum ama arada bir zıbınla da dursa nolur ki... Bana çok sıçak geliyor sanıyorum onada sıcak sizler nasıl giydiriyosunuz

Daniela

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar malum ortalık çok sıçak etrafımda bakıyorum kimisi bebeğini kalınca giydirmiş kimisi zıbın sadece... Şimdi bende kararsız kalıyorum çok kalın giydirmiyorum ama arada bir zıbınla da dursa nolur ki... Bana çok sıçak geliyor sanıyorum onada sıcak sizler nasıl giydiriyosunuz
Canım kendin nasılsa, çocuğu da öyle düşün, bir tık daha kalın diyor doktorlar. Burnunun ucundan üşüdüğünü anlarsın zaten. Çorabını ihmal etme ayağından üşütüyorlar çünkü, pamuklu bir body yetiyor ama. Sağlıkla büyüsün 💗

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canım kızım da yazın doğmuştu çok sıcaktı teyzem bebek hemşiresi sen nasıl giyiniyorsan bebeğini bir tane fazla giydir demişti öylede yaptım bere filan hicbisey takmadım ceyranda kalmamasına dikkat ettim çok şükür hasta olmadı.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Aşırı kalın giydirirsen terler hasta olur sen nasıl giyiyorsan bebeğide öyle giydir kuzum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Cnm benim bebegimde üç aylık kiz annemlere filan gidince sadece zihin corap giydiriyorum ince bide pattaniye aliyorum üstünü ortuyorum evde ztn surekli zibinla kalıyor burunu usudugu an giydiriyorum ustunu

Badegül

Kayıtlı Üye
rank
Canım kendin nasılsa, çocuğu da öyle düşün, bir tık daha kalın diyor doktorlar. Burnunun ucundan üşüdüğünü anlarsın zaten. Çorabını ihmal etme ayağından üşütüyorlar çünkü, pamuklu bir body yetiyor ama. Sağlıkla büyüsün 💗

Cnm benim bebegimde üç aylık kiz annemlere filan gidince sadece zihin corap giydiriyorum ince bide pattaniye aliyorum üstünü ortuyorum evde ztn surekli zibinla kalıyor burunu usudugu an giydiriyorum ustunu
Burnunun üşüdüğünü nasıl anlıyonuz ben beceremiyomda bakıyom hep aynı 🤓

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum kısa kollu üst ve yarım alt tercih edebilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.