Canim bebeyini dusun benim yanina yakiwmadigmi evlenmeden gormedinmi de şimdimi gordun de bos ver kafana takma oyle seyeleriYok sormuyor canım benim yanına yakismadigim için galiba
Canim bebeyini dusun benim yanina yakiwmadigmi evlenmeden gormedinmi de şimdimi gordun de bos ver kafana takma oyle seyeleriYok sormuyor canım benim yanına yakismadigim için galiba
Doğru haklısın şükür rabbime elim ayağım tutuyoo hamileyim çocuğum olcak yine şükür her halimeCnm hastalık Allah’a mahsus ki bahsettiğin hastalık öyle abartılacak bi durum degil yürüyemeyen arkadaşım var benim evli eşinin bi sağlık sorunu yok çok şükür bi sıkıntılarıda yok bence herşeyden önce sen özgüvenli ol ayaklarını yere sağlam bas ben yetinemiyorum yok seksi değilim bunlar senin hissettiklerin eğer ona da hissettirirsen o zaman başlar sıkıntı
Beni yanlış anlama ama eşinin kafası gelişmemiş belli bu cümleleri ettiğine göre sen ona göre eminimki çok çok üstün bi kadınsın gersk güzellik gerek akıl gerek vicdan merhamet olgunluk olarak birlikte bebek dünyaya getireceksiniz tek başına bebek büyütmek çok zor önce alttan alarak onu değiştirmeye çalış cnm daha çok zaman geçir daha çok muhabbet et asıl düşüncelerini öğret belli bi süre sonra kendi düşüncelerini ona empoze etDoğru haklısın şükür rabbime elim ayağım tutuyoo hamileyim çocuğum olcak yine şükür her halime
İnşallah başarırım ve buraya yazarım canım elimden geldiğince değiştireceğim onuBeni yanlış anlama ama eşinin kafası gelişmemiş belli bu cümleleri ettiğine göre sen ona göre eminimki çok çok üstün bi kadınsın gersk güzellik gerek akıl gerek vicdan merhamet olgunluk olarak birlikte bebek dünyaya getireceksiniz tek başına bebek büyütmek çok zor önce alttan alarak onu değiştirmeye çalış cnm daha çok zaman geçir daha çok muhabbet et asıl düşüncelerini öğret belli bi süre sonra kendi düşüncelerini ona empoze et
Yuvamin yıkılmasından korkuyorum diyorsa alışma süreci başlamış demektir monotonluk istemiyor o zamanYola gidip geliyo gelince yorgunum diyo koltuğa geciyo telefonu aliyo ayda evde 1 veya 2 yemek yeriz çoğunlukla disarda yer kahvalti yapmaz bile hiç birseye heves kalmadı 229 yaşında bende 24 nezaman alışır evliliğe bilmiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yuvamin yıkılmasından çok korkuyorum diyo ama niye böyle yapiyo
Yani anlayamadım babası aldatmış annesini çok korktuk ayrilcaklar diye aynısı ben kimseye yapmam dedi özellikle sana yapmam bırakıp gideceğini biliyorum cunki dediYuvamin yıkılmasından korkuyorum diyorsa alışma süreci başlamış demektir monotonluk istemiyor o zaman
Erkeklerde çocuk gibi önce ilgiyi istiyor sonra o ilgiyle alışıyor benimkide böyleydi hatta bana ben seni sevmiyorum sadece hoşlanıyorum derdi simdiii neyimiz si.maya bensiz gidemiyorYani anlayamadım babası aldatmış annesini çok korktuk ayrilcaklar diye aynısı ben kimseye yapmam dedi özellikle sana yapmam bırakıp gideceğini biliyorum cunki dedi
Taktik doyorsunErkeklerde çocuk gibi önce ilgiyi istiyor sonra o ilgiyle alışıyor benimkide böyleydi hatta bana ben seni sevmiyorum sadece hoşlanıyorum derdi simdiii neyimiz si.maya bensiz gidemiyorilgilen kız biraz aklını al sonrada bırak o yannassin sana