Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet kuzum ilk aylar normal sonra mide yanması başlayacakmış bakalım neler olacak bende sabırsızlıkla bekliyorum
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Malesef bende fenayım ama kızım var mecbure kalkıp yapıyorum peceteye kolonya sikiyorum onu kokluyorum yada maske takıyorum.kendi yaptığımı yiyemiuorum ama en azından kızım aç kalmıyor.. ve mutfak camimim açık yapmaya çalışırken
Evet bende öyle oluyorum 2 buçuk aylık gebeyim ama dün yemek evde yapmisim ağzıma zorla koydum gene kusmaya başladım evde yemek kokusu ev kokusu midem bulanıyor birde dışarda bazen yiyorum bazen annemlerde kaynanamda yemek yiyordum ama bu nasıl iş kendim evde yemeğim midemiz buladı acaba duzenir mi
Bende çok zorlanmıştım canım o salça kokusu özellikle beni çok etkiliyordu çift maske takarak yemek yapıyordum Dr kendini öyle alıştırma birkaç yaptıktan sonra geçer yoksa doğuma kadar tiksinirsin demişti maske taktım hep yemek yaparken ara ara balkona çıkıp nefes aldım o şekilde halletmiştim
Canım ben ilk üç ay mutfağa adımımı dahi atamıyordum eşim yapiyordu ama onu bile yiyemiyordum sadece zeytin ve somunla geçirdim ilk üç ayımı gayet normal yani
Evet bende öyle oluyorum 2 buçuk aylık gebeyim ama dün yemek evde yapmisim ağzıma zorla koydum gene kusmaya başladım evde yemek kokusu ev kokusu midem bulanıyor birde dışarda bazen yiyorum bazen annemlerde kaynanamda yemek yiyordum ama bu nasıl iş kendim evde yemeğim midemiz buladı acaba duzenir mi
Doktor 12. Haftadan sonra büyük ihtimal düzelir düzelmezse bile hafifler demişti kuzum sonra mide yanması falan başlıyormuş onun için ayrı ilaç veriliyormuş zaten
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr