Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tehlikenmi vardı ağır işmiydi bende evlenince çıkmıştım geri girdim hamile olduğumu öğrendim neyse primimi doldurup paramı alırım inşallah 1 2 ay daha çalışıcam sanırım gerçi doğuma kadarda çalışabilirim masa başı
Tehlikenmi vardı ağır işmiydi bende evlenince çıkmıştım geri girdim hamile olduğumu öğrendim neyse primimi doldurup paramı alırım inşallah 1 2 ay daha çalışıcam sanırım gerçi doğuma kadarda çalışabilirim masa başı
Kızlar herkes 3 aya kadar uyur benim uyku m 3 aydan sonra ağırlaştı. Akşam yemeğinden sonra uyumak iyi değil diyor doktorlar hamilelikte. Çok zor direniyorum. Malum havalar da soğuk dışarı da çıkamıyorum. Önerilerinizi alabilir miyim
Canım aynı sorun bende de var kışında verdiği etki 2 cocuk ev işleri derken valla pert oluyorum eşime de dedim akşam uyuyakalırsam kaldır bilerek uyumuyorm diye
Canım aynı sorun bende de var kışında verdiği etki 2 cocuk ev işleri derken valla pert oluyorum eşime de dedim akşam uyuyakalırsam kaldır bilerek uyumuyorm diye