Sorum var yeni anne adayları

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Semayy17 tarafından oluşturulan yeni anne adayları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,570 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı yeni anne adayları
Konbuyu başlatan Semayy17
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aleyna Yavuz

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba sevgili anneler ve anne adayları🥰 benda yeni anne olacağımı öğrendim fakat hic hazır değildim kendimi cok karışık hissediyorum. Siz bu dönemi nasıl atlattınız? henüz 3 haftalık..
Canım ben İlk test yaptığımda baktım çift çizgi önce sevindim sonra üzüldüm sonra ağladım 😅😅😅😅😅😅ama onu karında bı hisset o duygunun tarifi yok 🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba sevgili anneler ve anne adayları🥰 benda yeni anne olacağımı öğrendim fakat hic hazır değildim kendimi cok karışık hissediyorum. Siz bu dönemi nasıl atlattınız? henüz 3 haftalık..
Ayy öncelikle hoşgeldin aramıza ve gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻. valla ben ilk öğrendiğinde 6 haftslıktı 😍😍mutluluktan ağlamıştım ara ara korkularım olmuştu ama hepsi yersiz korkular karnında ilk teknelerini hissedince dünyalar senin oluyor şükür ben 74 gün önce kucağına aldım oğluşumı tarifi imkansız bir duygu rabbim herkese tattırsın🤲🏻❤️

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım hoş geldin aramıza gözün aydın hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağlna almayı nasib etsin kuzum ilk öyrendiyinde herkes hem sevinir hem korkar ama o meleyi kucağlna aldığın zaman her şeyi unutursun Rabbim isdeyen her kese nasib etsin İnşaAllah 🤲🙏🥰

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah 🙏 karmaşık duygular çok normal hormonların da karışık bu dönemde o yüzden bu düşünceler zamanla bebeğine alışacaksın.

Semayy17

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben İlk test yaptığımda baktım çift çizgi önce sevindim sonra üzüldüm sonra ağladım 😅😅😅😅😅😅ama onu karında bı hisset o duygunun tarifi yok 🥰
Ayy bende öyle oldum 😂 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah 🙏 karmaşık duygular çok normal hormonların da karışık bu dönemde o yüzden bu düşünceler zamanla bebeğine alışacaksın.
Çok teşekkür ederim 🥰🙏🏻 amin 🙏🏻🥰

Ayy öncelikle hoşgeldin aramıza ve gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻. valla ben ilk öğrendiğinde 6 haftslıktı 😍😍mutluluktan ağlamıştım ara ara korkularım olmuştu ama hepsi yersiz korkular karnında ilk teknelerini hissedince dünyalar senin oluyor şükür ben 74 gün önce kucağına aldım oğluşumı tarifi imkansız bir duygu rabbim herkese tattırsın🤲🏻❤️
Ayyy Maşallahh sizede hayırlı olsun🥰🥰😍 çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Aminn insallah♥️♥️🙏🏻

Semiha gedik

Kayıtlı Üye
rank
Vücudunuz psikolojiniz gün geçtikçe alıştıracak sizi ilk zamanlar öyle oluyor ama aylar günler geçtikçe o kadar güzel bir duygu ki o kontrolleri o ultrason gunlerini iple çekeceksiniz hele bide minik minik iciniinizde kipirdasin daha da kıymetli olacak hersey sizi çok iyi anlıyorum her aşması her günü farklı ama gün gün vücut kendini ve sizi buna hazırlayacak ins sağlıkla geçirin güzellikle geçirin dikkat edin kendinize 🌸🥰

Semayy17

Kayıtlı Üye
rank
Vücudunuz psikolojiniz gün geçtikçe alıştıracak sizi ilk zamanlar öyle oluyor ama aylar günler geçtikçe o kadar güzel bir duygu ki o kontrolleri o ultrason gunlerini iple çekeceksiniz hele bide minik minik iciniinizde kipirdasin daha da kıymetli olacak hersey sizi çok iyi anlıyorum her aşması her günü farklı ama gün gün vücut kendini ve sizi buna hazırlayacak ins sağlıkla geçirin güzellikle geçirin dikkat edin kendinize 🌸🥰
Çok teşekkür ederim, bu güzel mesajınızla içime su serptiniz çok sağolun.. İnsallah herşey cok güzel olur hepimiz için♥️♥️😇

İdris bebek

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba.ilk başlarda öğle olması normal.İnşAllah zamanla anne sevgisi gelir.nen öğle insan tanıyorum çocuğu olana kadar kendini hazır hiss etmiyordu ama onu görünce çok değişdi.ilk haraketlerini hiss etdiyinde yeşerir annelik sevgisi içinde emin ol😊

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ayy bende öyle oldum 😂 🥰

Çok teşekkür ederim 🥰🙏🏻 amin 🙏🏻🥰

Ayyy Maşallahh sizede hayırlı olsun🥰🥰😍 çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Aminn insallah♥️♥️🙏🏻
Rica ederim kuzum hiç stres yapma ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.