Sorum var Yeni dogan anneler yaza bilirmi acil🙏

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elmen0099 tarafından oluşturulan Yeni dogan anneler yaza bilirmi acil🙏 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,573 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni dogan anneler yaza bilirmi acil🙏
Konbuyu başlatan Elmen0099
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elmen0099

Elmen0099

Kayıtlı Üye
rank
Selam canlar.
Yeni dogan bebeklerinizde fzioloji sarilik oldumu olduysa kac gun kuvezde
sakladilar
Birde buna neden babanin kan grupunuda aldigi icin katkisi varmis duydum
Oglum 34+5gunde dogmuwdu biraz fazla cikmisti degeri 3saat falan kuveze koydular.Babasinin kan grupu idi
Simdi hamileyim yine kiz cok huzursiz oluyorum oglumdakindan fazla cikar diye bizi bi kac gun fazla saklarlar diye hastanede.😔

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Selam canlar.
sakladilar
Oglum 34+5gunde dogmuwdu biraz fazla cikmisti degeri 3saat falan kuveze koydular.Babasinin kan grupu idi
Simdi hamileyim yine kiz cok huzursiz oluyorum oglumdakindan fazla cikar diye bizi bi kac gun fazla saklarlar diye hastanede.😔
Eşin ile aranızda kan uyuşmazlığı var ve bebekte babanın kan grubundan ise sarılık oluyor canım ama doğduktan sonra ona karşı kan değişimi yapabilirler

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Selam canlar.
sakladilar
Canım bizdə də eyni sənin dediyin kimi oldu birinci uşağım ağır sarılığ kecirdi bizimdə qanımız sizin kimidi eynən mən analiz verdirdim mənim bu uşaqda da sarılığ ağır kecməyi gözlənilir uşağ doğulan vaxdı nazərət olunsa prablem olmur bizdə birincidə bilinmədi deynən biz 1ay başqa uşağ xəstəxanasında yatdığ bunda üsdünə düşüləcək yenə eyni şey olmasın deynən ona qarşı bilmirəm ama Azərbaycan o analiz varmı ama sən yenədə doğulanda həkimlərə de nazərətdə saxlasınlar xəstəxanada artığ qalmağdısa qalınsın yəni hecnə uşağın saldığın da önəmli deyil

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Canım bizdə də eyni sənin dediyin kimi oldu birinci uşağım ağır sarılığ kecirdi bizimdə qanımız sizin kimidi eynən mən analiz verdirdim mənim bu uşaqda da sarılığ ağır kecməyi gözlənilir uşağ doğulan vaxdı nazərət olunsa prablem olmur bizdə birincidə bilinmədi deynən biz 1ay başqa uşağ xəstəxanasında yatdığ bunda üsdünə düşüləcək yenə eyni şey olmasın deynən ona qarşı bilmirəm ama Azərbaycan o analiz varmı ama sən yenədə doğulanda həkimlərə de nazərətdə saxlasınlar xəstəxanada artığ qalmağdısa qalınsın yəni hecnə uşağın saldığın da önəmli deyil
Ona qurupbavoy qan toqquşması deyirlər həkimlər

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Selam canlar.
sakladilar
Benim oğlum sarılık olmadı 18 gün oncede bir kız dogurdum çok şükür şimdilik bişey yok

Tüm sayfalar yüklendi.