Yeni doğan çiş lütfen bakar misiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemm tarafından oluşturulan Yeni doğan çiş lütfen bakar misiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,885 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni doğan çiş lütfen bakar misiniz
Konbuyu başlatan Gizemm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serbet

Kaderkarabay

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar pazartesi sezaryn doğum yaptım iki göğsümde de süt var aslında doktor bebeğe yeter o dedi emiyor da siktikca geliyor süt ama çiş bir iki kez yapıyor ya doymuyor mu ki pazartesi kontrole gidcez bilemedim üzülüyorum sürekli emziriyorum aslında
Hayır bence korkmana gerek yok canım Yeni doğan bebekler günde 2 3 defa yaparlar bebeğin büyüdükçe altını daha çok pisletecektir endişelenme geri yok😊

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Rica ederim canim lohusasin herseye aklin takilicak.cok normal canim .mekonyum ilk kakasi bitince turuncuya donecek iste ozaman bezlerini saymaya baslarsin ve kakasinida guzel yapiyorsa hic korkma doyuyordur rabbim sutununarttirsin galactago sut arttirici damla al eczaneden canim sutunu cogaltir bitkiseldir 🙏 rezene cayi ic bolca bebeginede 1 cay kasigi kadar cerebilirsin hic zarari yok . Sariligina da bakacaklardir eminim yarim cay bardagi ilik suya bir cay kasigi silme şeker ve 5-6 damla limon sık bebegine aklina geldikce ver 15 gunluk olana kadar sarilik olmasini engeller . Bunu biliyormuydun bilmiyorum ama kuzucuk sarilip olup hastanede yatmasin ☺️🤍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cok takintiliyim arastirmayi cok seviyorum 🤭
Canim şeker her bebeğe gelmez alerji yapabilir tehlikeli ama onun yerine anne kuru dut haşlayıp yiyebilir bir çay kaşığı suyundan bebeğe verebilir.

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Canim şeker her bebeğe gelmez alerji yapabilir tehlikeli ama onun yerine anne kuru dut haşlayıp yiyebilir bir çay kaşığı suyundan bebeğe verebilir.
Cok sukur bir problm olmadi canim annem bizede ayni seyi yapmis . Rezene de verirken bir badaga bir kasik seker atiyorum . Limonlu suya seker koyma sebebi de suyu yumusatsin diye zaten .

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Cok sukur bir problm olmadi canim annem bizede ayni seyi yapmis . Rezene de verirken bir badaga bir kasik seker atiyorum . Limonlu suya seker koyma sebebi de suyu yumusatsin diye zaten .
Doğrudur Allahım hepsini esirgesin eskilerde daha çok verilirdi şekerli su benimde kız kardeşime annem vermişti çocuk günlerce hastanede yattı bak altı çocuğa veriyo birşey olmuyo yedincide hastanelik her bebek bir olmuyo

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank

Kaka konusuna çok dikkat edixe Z o zaman teşekkür ederim 🥰 Peki şuana kadar hiç kusmamasi normal mi

Kaka konusuna çok dikkat edixe Z o zaman teşekkür ederim 🥰 Peki şuana kadar hiç kusmamasi normal mi

Çok teşekkür ederim 🥰 Evet 2 saati pek beklemiyorum ben de yemek konusunda da çok endişeliyim aslında ama dedginiz gibi annem de kimyon diyor hep su 1 haftayı atlatayim da dikişler falan lavaboda zorlanmamak için çorba sıvı ağırlıklı tüketmeye çalışıyorum şimdilik

Çok teşekkür ederim 🥰 Evet 2 saati pek beklemiyorum ben de yemek konusunda da çok endişeliyim aslında ama dedginiz gibi annem de kimyon diyor hep su 1 haftayı atlatayim da dikişler falan lavaboda zorlanmamak için çorba sıvı ağırlıklı tüketmeye çalışıyorum şimdilik

İlk kez duydum dikkat ederim tabiki

Dikkat ederim teşekkürler 🥰
Kusmazda inşallah kusma emdiği fazlalığı atiyor denir emzirdikten sonra hemen yatirmayip gazını cikarirsan eğer kusmamasi normal bir aydan sonra kusmalar başlayabilir hiç kusmayabikirde her bebek farklı canım

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Bebege anne sutun den Baska hıc bırsey verilmemesi lazım mama ıcıyorsa su verilebilir rezeneyınde kendiniz tuketıp sutten bebege gecmesı lazım eskiler herseyi veriyorduk bırsey olmuyordu diyor ama eski zamanla sımdıkı zaman bir degil herseyın icinde katkı madde kimyasallar hersey var eskisi kadar organik degil bebege sütünüzü verin yetmiyorsa doktor kontrolünde mama verin en dogrusu en mantıklısı bu sütü artırmak İcin bırsürü sey var artırmakdakı en onemlı seyde sık sık emzirmek ne kadar dogru sekilde emip doyarsa o kadar süt artar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar