Yeni doğan çiş lütfen bakar misiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemm tarafından oluşturulan Yeni doğan çiş lütfen bakar misiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,885 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni doğan çiş lütfen bakar misiniz
Konbuyu başlatan Gizemm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serbet

Serbet

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar pazartesi sezaryn doğum yaptım iki göğsümde de süt var aslında doktor bebeğe yeter o dedi emiyor da siktikca geliyor süt ama çiş bir iki kez yapıyor ya doymuyor mu ki pazartesi kontrole gidcez bilemedim üzülüyorum sürekli emziriyorum aslında
Ya aman diyim mama dayama cocuguna. Bak sütün geliyor, bevek emdikce haftalar içinde o kadar aryacak ki artik sagmak zorunda kalacaksin. Surekli emzir sen, sutun cogalacak merak etme doymazsa bebek huzursuzlanir anlarsin zaten.

Gizemm

Kayıtlı Üye
rank
Mama
Ya aman diyim mama dayama cocuguna. Bak sütün geliyor, bevek emdikce haftalar içinde o kadar aryacak ki artik sagmak zorunda kalacaksin. Surekli emzir sen, sutun cogalacak merak etme doymazsa bebek huzursuzlanir anlarsin zaten.
Mama düşünmuyorum canim emiyor bakalım ama bazen sadece ucu alıyor mahvediyor beni kanattı resmen bazen de güzel kavrıyor memeyi bunu sürekli nasıl sağlarım ki

Serbet

Kayıtlı Üye
rank
Mama

Mama düşünmuyorum canim emiyor bakalım ama bazen sadece ucu alıyor mahvediyor beni kanattı resmen bazen de güzel kavrıyor memeyi bunu sürekli nasıl sağlarım ki
Yatarak emzirmeyi dene, emzirmeden hemen önce mutlaka sutunle gogus ucunu islat, emzirdikten sonra gogus ucu kremi kullan.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar