Yeni doğan kimlik acil

• Konbuyu başlatan Duyguipek
  • Toplam 18 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duyguipek tarafından oluşturulan Yeni doğan kimlik acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,826 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni doğan kimlik acil
Konbuyu başlatan Duyguipek
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Devlet cnm hemşire geldi Sibel hanım kızınızın ismini söyleyin ki ligini biz veriyoruz dedi dedim çıkartıp direk bana verdiler ücretsiz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ücretsiz kuzum

Ücretsiz kuzum

Ücretsiz kuzum
Çok sevindim senin adına canım Ay çok güzel özel hastane yapmıyor Medicana international a sordum biz dogum belgesi veriyoruz dedi onu da vermeyin bari o kadar para veriyoruz

D

Duyguipek

Guest
Çok teşekkür ederim kızlar benimde özel hastanede oldu ama orda cikartmadilar bisey demediler kağit verdiler yarin esim gidip basvurucak acaba para yatiriliyomu diye tereddutte kalmistim

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim kızlar benimde özel hastanede oldu ama orda cikartmadilar bisey demediler kağit verdiler yarin esim gidip basvurucak acaba para yatiriliyomu diye tereddutte kalmistim
Vallahi canım ben 13yil önce oğlumun kimliğini kendim çıkardım eski kimlik var ya hiç unutmam 3lira kağıt parası ödedim şimdi değişmiş olabilir ben eski kağıt 1lira lardan 3lira ödedim

Tüm sayfalar yüklendi.