Yeni doğum yapan anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ... tarafından oluşturulan Yeni doğum yapan anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,027 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni doğum yapan anneler
Konbuyu başlatan ...
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Güzel annrler.Spinalmi genel anestezimi.Hangisi daha kolay.Spinalden sonra çok başağrısı ve bel ağrısı oluyormu.
Epidural sezeryan olmuştum şimdi spinal olmak istiyorum epidural spinal prenses doğum diye geçiyor tel takiliyor omurgaya ağrı kesiyor falan hiç sevmedim bel ağrısı yaptı sadece belden uyusturulan spinal olmak istiyorum bu minnosumda

...

Moderator
Mod
rank
Epidural sezeryan olmuştum şimdi spinal olmak istiyorum epidural spinal prenses doğum diye geçiyor tel takiliyor omurgaya ağrı kesiyor falan hiç sevmedim bel ağrısı yaptı sadece belden uyusturulan spinal olmak istiyorum bu minnosumda
Hayırlısı olsun canım.Nekadar kaldı doğuma kuzum.😘

A

Atlasin annesi

Guest
Yerim ben onu maşallah Allahım sana bagışlasın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay çok rahatlıyorum sizi dinleyince
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay çok rahatlıyorum sizi dinleyince
Spinal aneztezi oldum 40 gun once ilk dogumum genel anesteziydi spinal daha kolay hele bebegin karnindan alinir alinmaz gogsune getirip yatirmalari o duyguyu yasamak herseye deger bebeginin herseyine ilk anda sahit oluyosun muhtesemdi inan

Tüm sayfalar yüklendi.