Yeni doğum yapan anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ... tarafından oluşturulan Yeni doğum yapan anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,045 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni doğum yapan anneler
Konbuyu başlatan ...
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Spinal aneztezi oldum 40 gun once ilk dogumum genel anesteziydi spinal daha kolay hele bebegin karnindan alinir alinmaz gogsune getirip yatirmalari o duyguyu yasamak herseye deger bebeginin herseyine ilk anda sahit oluyosun muhtesemdi inan
Kızlar iyiki varsınız çok motive oluyorum bende ilkki genel anestezi di şimdi spinal doktor dedi kuzum 7 ocakta Allahım analı babalı büyütsün inşallah cnm benim öp kokla yerime

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar iyiki varsınız çok motive oluyorum bende ilkki genel anestezi di şimdi spinal doktor dedi kuzum 7 ocakta Allahım analı babalı büyütsün inşallah cnm benim öp kokla yerime
Öyle tabi cnm spinal çok güzel aglayisini falan duyuyorsun duygu yüklü bı an yani fotograflarin falan çekiliyor rica etsen anestezi stajerler bile çeker çok başka anne olmak hem çok zor hem çok güzel değişik bisey

Krhn

Kayıtlı Üye
rank
Güzel annrler.Spinalmi genel anestezimi.Hangisi daha kolay.Spinalden sonra çok başağrısı ve bel ağrısı oluyormu.
Bir hafta önce doğum yaptım belden uyusturdular çok rahat geçti bel ağrısı ilk gün oldu daha sonra olmadı baş ağrısı hiç olmadı 3.guj ayaklandim kesinlikle genel olmayın derim

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Ben kendi sancimla normal doğum yaptım kuzum rabbim herkese benmki gibi doğum versin 10 dk dogurdum
MaşaSAh canm bende 3 çocuğumu normal yaptım ilk çocuğum 2 saat dogumhanede kaldım 2. 45 dakika kaldım 3.cocugumdada 5 gün sancı çektim yarım saatE Dogum ettim doğum çok zor vallahi

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
MaşaSAh canm bende 3 çocuğumu normal yaptım ilk çocuğum 2 saat dogumhanede kaldım 2. 45 dakika kaldım 3.cocugumdada 5 gün sancı çektim yarım saatE Dogum ettim doğum çok zor vallahi
Coronadan dolayı nts maskeli aldılar maske yüzünden nefes alamiynca bebeğin kalp atışı yavaşladı hemen yatış verdiler bir buçuk gün acilmam olmadı açılmam olunca 10 dk dogurdum

Tüm sayfalar yüklendi.