Selam kızlar doğumdan sonra yeşil akıntı yaşayan oldu mu? Çok mu riskli bir enfeksiyon
S Sevgiyavuzd Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 247 7 Haziran 2022 #1 Selam kızlar doğumdan sonra yeşil akıntı yaşayan oldu mu? Çok mu riskli bir enfeksiyon
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,441 Konum Siirt 7 Haziran 2022 #2 Doktora görünmeni tavsiye ederim kuzum enfeksiyonun her türlüsü sıkıntılı
S Sevgiyavuzd Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 247 7 Haziran 2022 #3 Mervercan' Alıntı: Doktora görünmeni tavsiye ederim kuzum enfeksiyonun her türlüsü sıkıntılı Genişletmek için tıkla ... Haklısın aslında ama devlete randevu bulamıyorum özelde adım atsan para
Mervercan' Alıntı: Doktora görünmeni tavsiye ederim kuzum enfeksiyonun her türlüsü sıkıntılı Genişletmek için tıkla ... Haklısın aslında ama devlete randevu bulamıyorum özelde adım atsan para
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 7 Haziran 2022 #4 Sevgiyavuzd' Alıntı: Selam kızlar doğumdan sonra yeşil akıntı yaşayan oldu mu? Çok mu riskli bir enfeksiyon Genişletmek için tıkla ... Canım mutlaka doktora görünmelisin yeşil akıntı enfeksiyon varlığına işaret eder. Sağlık ocağına da gidebilirsin en azından tahlillerin orda yapılır
Sevgiyavuzd' Alıntı: Selam kızlar doğumdan sonra yeşil akıntı yaşayan oldu mu? Çok mu riskli bir enfeksiyon Genişletmek için tıkla ... Canım mutlaka doktora görünmelisin yeşil akıntı enfeksiyon varlığına işaret eder. Sağlık ocağına da gidebilirsin en azından tahlillerin orda yapılır
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,441 Konum Siirt 7 Haziran 2022 #5 Sevgiyavuzd' Alıntı: Haklısın aslında ama devlete randevu bulamıyorum özelde adım atsan para Genişletmek için tıkla ... Bu konuda çok haklısın maalesef kuzum ama sağlık işte ihmale gelmiyor sabah erkenden gitsen sıra bulabilirsin aslında
Sevgiyavuzd' Alıntı: Haklısın aslında ama devlete randevu bulamıyorum özelde adım atsan para Genişletmek için tıkla ... Bu konuda çok haklısın maalesef kuzum ama sağlık işte ihmale gelmiyor sabah erkenden gitsen sıra bulabilirsin aslında
S Sevgiyavuzd Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 247 7 Haziran 2022 #6 Zeynep23' Alıntı: Canım mutlaka doktora görünmelisin yeşil akıntı enfeksiyon varlığına işaret eder. Sağlık ocağına da gidebilirsin en azından tahlillerin orda yapılır Genişletmek için tıkla ... Sağlık ocağı hiç aklıma gelmedi acaba ilgilenir mi doktor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Haziran 2022 Mervercan' Alıntı: Bu konuda çok haklısın maalesef kuzum ama sağlık işte ihmale gelmiyor sabah erkenden gitsen sıra bulabilirsin aslında Genişletmek için tıkla ... Evet işte bebek olunca azcık zor oluyor eşimde çalışıyor izin alamıyor pek
Zeynep23' Alıntı: Canım mutlaka doktora görünmelisin yeşil akıntı enfeksiyon varlığına işaret eder. Sağlık ocağına da gidebilirsin en azından tahlillerin orda yapılır Genişletmek için tıkla ... Sağlık ocağı hiç aklıma gelmedi acaba ilgilenir mi doktor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Haziran 2022 Mervercan' Alıntı: Bu konuda çok haklısın maalesef kuzum ama sağlık işte ihmale gelmiyor sabah erkenden gitsen sıra bulabilirsin aslında Genişletmek için tıkla ... Evet işte bebek olunca azcık zor oluyor eşimde çalışıyor izin alamıyor pek
3 çocuk annesi Kayıtlı Üye Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 1,090 Konum Ankara 7 Haziran 2022 #7 Sevgiyavuzd' Alıntı: Selam kızlar doğumdan sonra yeşil akıntı yaşayan oldu mu? Çok mu riskli bir enfeksiyon Genişletmek için tıkla ... Acile gidebilirsin kuzzum kadın doğum acilleri var yani bizim burda var alıyorlar bakıyorlar enfeksiyonun herturlusu sıkıntı ne yazıkki bol bol su iç
Sevgiyavuzd' Alıntı: Selam kızlar doğumdan sonra yeşil akıntı yaşayan oldu mu? Çok mu riskli bir enfeksiyon Genişletmek için tıkla ... Acile gidebilirsin kuzzum kadın doğum acilleri var yani bizim burda var alıyorlar bakıyorlar enfeksiyonun herturlusu sıkıntı ne yazıkki bol bol su iç
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,441 Konum Siirt 7 Haziran 2022 #8 Sevgiyavuzd' Alıntı: Sağlık ocağı hiç aklıma gelmedi acaba ilgilenir mi doktor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Haziran 2022 Evet işte bebek olunca azcık zor oluyor eşimde çalışıyor izin alamıyor pek Genişletmek için tıkla ... O halde acil yada sağlık ocağına gitmekten başka çare yok kuzum
Sevgiyavuzd' Alıntı: Sağlık ocağı hiç aklıma gelmedi acaba ilgilenir mi doktor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Haziran 2022 Evet işte bebek olunca azcık zor oluyor eşimde çalışıyor izin alamıyor pek Genişletmek için tıkla ... O halde acil yada sağlık ocağına gitmekten başka çare yok kuzum
G Gamzegamze ❤️HÜMEYRAM❤️Ademim Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,259 7 Haziran 2022 #9 Sevgiyavuzd' Alıntı: Selam kızlar doğumdan sonra yeşil akıntı yaşayan oldu mu? Çok mu riskli bir enfeksiyon Genişletmek için tıkla ... Kuzum enfeksiyon dandir ama çok riskli deildir tabi ki ilaç tedavisi ile gecicektir
Sevgiyavuzd' Alıntı: Selam kızlar doğumdan sonra yeşil akıntı yaşayan oldu mu? Çok mu riskli bir enfeksiyon Genişletmek için tıkla ... Kuzum enfeksiyon dandir ama çok riskli deildir tabi ki ilaç tedavisi ile gecicektir