YİNE AYNI ŞEYLE OLUCAK DİYE KORKUYORUM

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Perviz❤️Günay tarafından oluşturulan YİNE AYNI ŞEYLE OLUCAK DİYE KORKUYORUM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,211 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı YİNE AYNI ŞEYLE OLUCAK DİYE KORKUYORUM
Konbuyu başlatan Perviz❤️Günay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Perviz❤️Günay

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Canimm menim bawima gelenleri bura yazsam sigmaz ozumnen bildiyim bir wey var Allah verdiyini heckim senin elinnen ala bilmez menim oz hekimim mene baxa baxa menim hemin ay hamile qala bilmiyeceyimi ve bunun mumkunsuz oldugunu demiwdi. Ve men indi 17 heftelik hamileyem hemde hemin ay qaldim. Sen Allahdan bawqasina inanma isdediyini ondan isde hamisi bow şeydi
Caann Eledii üreyim.Allah böyükdü.Bes ne eledide Hekimler çok söz deyir.veren Allahdı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Korkma canım bana bu gebeligimde ya boş gebelik ya dış gebelik dediker kese görüldü kalp atışı yok bir hafta sonra aliriz dediler kesenin ici bos dediler 9.haftada kanama oldu acike gittim orda bebegide kalp atışını da gördük şimdi 34haftalik Allah'ım seni sevindirsin inşallah canim bi kac hafta sonra kalp atışı duyuldu diye haberlerini alırız inşallah 🙏🙏🥰
Maşallah.Cann İnşallah Canım Benim.Allah Böyükdüü.Veren allahdı .doktorlar Çok söz diyorlar

Tüm sayfalar yüklendi.