Canım 12 hafta da normal kontrol e hiç bir şeyden habersiz gittim kalpten şüphe ettti doktor özele öylesine gttim daha ilgili bilgili diye geri iki hafta sonra gel dedi gittim yine şüphe duydu o zmaan tam net organları belliydi vit tatlı ye yarım saat sonra gel dedi öyle yaptım bir saat yürüdüm geri doktor biçimden biçime girdi hiç unutamam engelli olsa aldirr msn asla dedim eşimle oğlum kapidydi aglamya başladım geri eşimi aldılar içeri başka prof doktor karı cagrdi baktılar kesin tanı koydular aldırın dediler yok dedik eşimle Turgut Özal tıp fakültesinr yonlendrlr zorla yalvar yakar aldılar orası kesin tanı koydu eşimi cagrdlr bebek yaşamaz dediler kaç tanesi dogururum diye gtti hüsranla döndü dedi çok nadir bir hastalık oda bize denk gelmiş eşim kağıt doldurdu imza attı geri iki gün içinde yeni doktor buldm koca fakülte bizlik bir şey yok bakamym artk dediler bursa da istnblda Ankara'da doktor vardı burdaki özeldi bu kabul etti malatydasn yazın babamın cenazesi yeni geçmişti Bursa'ya geldim kontrol e konuştuk karar verdik geri ekimin sonunda geldim kasımın 8 De pazartesi günü planlı sezeryan yapıldı bir saniye bebeğimi tek yüzüme degdirdiler

geri aldılar Çarşamba günü 9 saat açık kalp amlyti oldu ne emzirdim ne kucağıma alabildim hiç bir şey

uzaktan baktım sadece eline fln dokundum pazar günü de vefat etti aradilarki eşim gtti beni götürmedi bugün bn göreyim onun için cagryrlar dedi eşim gitti saatlerce gelmdi ama o zmn anldm gelince de ağlıyordu zaten o an bitti herşey