Yoğun bakımdan ciktik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selda mas tarafından oluşturulan Yoğun bakımdan ciktik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,276 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yoğun bakımdan ciktik
Konbuyu başlatan Selda mas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İklim

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Amin ablam şükür siz nasılsınız bebiş nasıl yok demi bir sıkıntı 😘
Canım benim perişan olduk ağladık çok ama geçti şükür iyiyiz şimdi teşekkür ederim 💕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok şükür canım Rabbim kimseyi hastane kapılarında bekletmesin çok geçmiş olsun 🤲🤲
Sağolasın Nurcum amin canım Allah kimseye yasatmasin çok zor 💕

Çok şükür canım Rabbim kimseyi hastane kapılarında bekletmesin çok geçmiş olsun 🤲🤲
Allah kolaylık versin canım bende o dönemi yaşadım kabus gibiydi 23=gün git gel hastaneye cok zordu seninki kaç gün kaldı kalma sebebi ne idi acaba
Doğumda anne kanı yutmuş dediler ama ayirt edemediler kakasinda kan vardı eve gelmemize geri gitmemiz bir oldu Allahim bir daha yaşatmasın cnm benim çok korkmuştuk

Amin.Çok şükür canım ya.Duamdaydın.Çok sevindim.😘♥️
Allah razı olsun canım benim hepinizden💕

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canım benim perişan olduk ağladık çok ama geçti şükür iyiyiz şimdi teşekkür ederim 💕

Doğumda anne kanı yutmuş dediler ama ayirt edemediler kakasinda kan vardı eve gelmemize geri gitmemiz bir oldu Allahim bir daha yaşatmasın cnm benim çok korkmuştuk

Allah razı olsun canım benim hepinizden💕
Şükür abla iyi olunda gerisi önemli değil dikkat et kendine ve bebise benim yerime öp öp kokla mis kokuludur şimdi o ayy 😍😍

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Şükür abla iyi olunda gerisi önemli değil dikkat et kendine ve bebise benim yerime öp öp kokla mis kokuludur şimdi o ayy 😍😍
Öyle öyle teyzesi canım benim sağolasın sizlerde rahatça kolaylıkla dogumunuzu yapın sağlıkla büyütün inşallah ❣️

Amin inşallah Allah birdaha ayrılık yaşatmasın bebisin durumu nasıl şimdi herşey yolunda dir inşallah 🙏
Çok şükür şuan iyiyiz kaybettiğimiz kiloları aldırma derdine dustuk buna da şükür sağolasın canım benim 🙏💐🌼

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Öyle öyle teyzesi canım benim sağolasın sizlerde rahatça kolaylıkla dogumunuzu yapın sağlıkla büyütün inşallah ❣️

Çok şükür şuan iyiyiz kaybettiğimiz kiloları aldırma derdine dustuk buna da şükür sağolasın canım benim 🙏💐🌼
Amin ablam inşallah darısı bekleyen annelere 😍😍

Tüm sayfalar yüklendi.