Yoruldum bıktım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Yoruldum bıktım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,738 kez görüntülenmiş, 126 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yoruldum bıktım
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Nisa.

Kayıtlı Üye
rank
O biraz erkekten erkeğe değişiyor bende oğluma yaptırma yacalisiyorum dovuse dovuse bi ekmek almaya bile zorla gönderiyorum bence aileyide suclamamaklazim evlenince öyle karımı baska kızlarla aldatayim onla gezeyim bunla gezeyim yapma diye sürekli uyarıyorum ama dinler ama dinlemez bilmiyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
O biraz erkekten erkeğe değişiyor bende oğluma yaptırma yacalisiyorum dovuse dovuse bi ekmek almaya bile zorla gönderiyorum bence aileyide suclamamaklazim evlenince öyle karımı baska kızlarla aldatayim onla gezeyim bunla gezeyim yapma diye sürekli uyarıyorum ama dinler ama dinlemez bilmiyorum
Kimse aileyi suçlamıyor ki ama ailedede suçlanacak yerlet var tabiki . En azından sen çabalııyorsun

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
IMG_5989.jpeg
Kizlar bence bir erkeğin ailesinede suclamak bence cokyanlis aha benimde oglumvar valla evislerine yaptırmaya çalışıyorum yarın esinede yardimci oldiyorum ama yapmiyor o birazda erkeğinden benim kaynım karısına coguzaman yardimci olur kaynatam desen oda öyle eşine yardım eder ama gelgelelim benimki tam tersi ebedi elini bi ise surmes öyle ise gucyapmaz
Benim arkadaşın eşi karısına hizmetçi gibi davranır çay koy su getir onu yap bi yere bir şey dökse sil der kendi bi peçeteyle bile silmez oğlu da babasını örnek alıyor annesi öğretemiyor çünkü babası sürekli erkek adam sürekli çocuğa oyuncak alıyor döner alıyor para veriyor o da sürahinin yanında annesini çağırır içeriden su getir diye.Çocuk gördüğünü yapar biraz büyüyüp baba hayranlığı geçince sen de öğretebilirsin ya da eşin biraz yapmaya başlasın oğlun nasıl yapacak bak gör çoğunlukla ailenin suçu yani
Ahahhahaha katılıyorum ya diizlerde hamile kadınların doğumdan sonr ageri sıfır bedene düşmesi acayip canımı sıkıyor azıcık da göbekki kalın vbari 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Senşn oğlun da babasından görmediği için yapmıyor zaten canım . Şuan babasını örnek alıyor ama aklı tam yettiğinde o eğitimi ona sen verebilirsin benim 15 aylık oğlum bile benimle makine boşaltır çamaşırları makşneye atar yardım eder ben dolaplarınsilerken oda siler en azından yapmaya çalşılıyor ve bunlar babasından görüyor bende yapma etme demiyorum yaptırıyorum
Ay netflixte Selling Sunset var kadın sezeryan oldu 6 gün sonra kucağında prematüre bebek kocaman topuklular daracık taytla dolaşıyordu ama kadın zengin hamileyken zaten yoga pilates yaptı durdu doğunca da bebeği bakıcıya bırakıp saatlerce spor yaptı bizde neredeee

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Kimse aileyi suçlamıyor ki ama ailedede suçlanacak yerlet var tabiki . En azından sen çabalııyorsun
Bence hem aileden hemde erkegin karakterinden daha çok erkeğin karakterinden kaynimla eşim aynı annenin elinde büyüdü kaynım küçükken bile tabure koyup bulaşık yikarmis halada aynı cam siler koltuk siler ev süpürür ama eşim çorabını bile ayağına ister kaynanam derdi kocanın elinden bı bardak su alamazdik diye hala aynı devam ediyo yani inatligi

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Çok geç aydık artık 18lik çıtırlardan bize sıra da gelmez mantık evliliğine, üstüne bir de sezeryan göbeğinden veto yemesi cabası 😂😂 Türkan Şoray’ın Tatlı Meleğim’de ki değişimi gibi 2 günde 20 kilo vermelik bi değişime ihtiyacım var 😂😂
Ben 19 yasimdayim kocam bana ilgi gösterince benim hoşuma giderdi benim ne farkım var 18 lik citirlardan onlar para pul peşinde yuva kurmanın deyil neden erkekler Rus kadınlarına gitmek istiyorlar sanıyorsun Rus kadınları tuvalete kurmadan ayrılıp para yiyorlar Türk erkeklerinin parasını

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim arkadaşın eşi karısına hizmetçi gibi davranır çay koy su getir onu yap bi yere bir şey dökse sil der kendi bi peçeteyle bile silmez oğlu da babasını örnek alıyor annesi öğretemiyor çünkü babası sürekli erkek adam sürekli çocuğa oyuncak alıyor döner alıyor para veriyor o da sürahinin yanında annesini çağırır içeriden su getir diye.Çocuk gördüğünü yapar biraz büyüyüp baba hayranlığı geçince sen de öğretebilirsin ya da eşin biraz yapmaya başlasın oğlun nasıl yapacak bak gör çoğunlukla ailenin suçu yani

Ay netflixte Selling Sunset var kadın sezeryan oldu 6 gün sonra kucağında prematüre bebek kocaman topuklular daracık taytla dolaşıyordu ama kadın zengin hamileyken zaten yoga pilates yaptı durdu doğunca da bebeği bakıcıya bırakıp saatlerce spor yaptı bizde neredeee
Hahaha biz de anca hastane hastwne gezelim 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence hem aileden hemde erkegin karakterinden daha çok erkeğin karakterinden kaynimla eşim aynı annenin elinde büyüdü kaynım küçükken bile tabure koyup bulaşık yikarmis halada aynı cam siler koltuk siler ev süpürür ama eşim çorabını bile ayağına ister kaynanam derdi kocanın elinden bı bardak su alamazdik diye hala aynı devam ediyo yani inatligi
Hahhahaha o zaman senin eşinin genetiği bozuk kuzum 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.