Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar ya kendimi tükenmiş hissediyorum bıktım böyle sanki bir çıkmaz a girmişim gibi hissediyorum biraz önce eşim oturma odasından uyandırmaya gittim yatakta uyusun diye sen benim başıma belamisin diyir Allah diyor herkesin gönlüne göre versin diyor hep bana sevgisizlik ilgisizlik ben ne yapacağımı bilmiyorum artık hep telefon hep uyku ne yaoacagim ben trip atiyorum yine ne oldu diyor anlatıyorum anlamıyor ben böyle olunca oğluma da iyi gelmiyorum sürekli sinirli akrasif bir insan oluyorum ben ne iyi bir eş nede iyi bir anne oldum sanırım inanın burda en com ogluma yanarım birde gecio giden zamana
Kuzum çalışıp yorgun geliyorlar insan uykudan uyanınca ne dediğinin farkında olmaz sinirli olur bidaha öyle yaparsa başının altına bir yastık üzerine ince bir battaniye ört seni seviyordur da işte öküzler üzülme sen iyi bir anne ve iyi bir eşsin bu düşünce kimseye değil yalnızca sana zarar verir
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun sağlık bu aksatmaya gelmez ben çok dikkat ederim herşeye duşta bile incelerim her yerini bir yerini vurmuş mu bir şey var mı diye valla ben annem yüzünden çok çektim belimde fıtık vardı hep kızardı yok ağır kaldırma ne gitcen doktora bilmem ne dedi ağır dediği de mecbur ev işi temizlik kaldırmasam gene laf yicem burnumu vurdum kapıya kemiğim kaydı 7 senedir zorla iki kere doktorA gittim doktor burnunun ucunda kıkırdak yok bidaha vursan darmadağın olur dedi o kemiği almakta estetiğe giriyor diye sırf parası yüzünden beni doktora götürmedi kaç senedir adam akıllı nefes alamıyorum çok sıkıntı çekiyorum bide o zamanlar çalışıyordum o parayla ben dişlerimi yaptırcam burnuna sonra bakarız dedi benim annem de biraz gaddar açıkçası o yüzden evladımı asla ihmal etmiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Valla koycan önüne al bugün yemekte bu var yersen ye yemezsen keyfin bilir diye ama işte mecbur yine şu vicdanımız rahat etsin diye onca şeyi yutuyoruz valla bende o yuttuklarımla duyuyorum zaten
Kuzum çalışıp yorgun geliyorlar insan uykudan uyanınca ne dediğinin farkında olmaz sinirli olur bidaha öyle yaparsa başının altına bir yastık üzerine ince bir battaniye ört seni seviyordur da işte öküzler üzülme sen iyi bir anne ve iyi bir eşsin bu düşünce kimseye değil yalnızca sana zarar verir
Öyle valla canım ben bi lafı 150 farklı şekilde anlatıyorum anlamıyo ama kendi lehine bişey olsun daha a demeden anlıyor aslında onlar çok zekiler işlerine gelen bişey oldumu anca cırlarlar e onlarda ne yapsın haklılar adamlar kaç sene IQ seviyesi düşük insanların içinde büyüyor (ana babasıyla) bizimle diyolağa girince de devreleri yanıyor işte bunların yanında onların IQ seviyesi ne kadarsa o kadar muhattap olcan yani beyinsiz olcan mal gibi davrancan kıymetin bilincek bak ben daha çenemi yormuyorum oh mis kendime yazık etmişim valla yıllardır analarının yarım aklıyla eğitemediğini biz mi eğitcez köpek gibi salıyolar biz alınca da oo bu gelin benim oğlanı adam edecek galiba diyip yapamadıkları boku gelini yapınca hasetlerinden işin içine çomak sokuyolar işte
Aynen öyle çoğu oğlunu o yüzden evlndryo biz adam edemedik gelin etsin diye saçmalığa bak yaa sonra tüm derdi eziyeti karısı çocukları çekiyor herşey ailede başlar gerçekten çok haklısın boşver kendini yorma en iyisini yapıyorsun canim
İlk zamanlar o kadar iyiydi tabi çocuk yoktu onda şimdi ise adam çok değişti ne dedi ise yaptım gene yaranamiyorum
Emin ol ben kibar olamıyorum böyle insanlara oda işte ters tepiyor
He valla ya ağladım uyudum daha uyanmış sabah kahvalti nerde diyor yok dedim yıprattı beni iyice
He valla ya ağladım uyudum daha uyanmış sabah kahvalti nerde diyor yok dedim yıprattı beni iyice
Çok doğru valla cnm o kadar haklısın ki eşek gibi ancak çalışmış lar değer sevgi görmemişler bizde verince gotleri kalkıyor
Çok doğru valla cnm o kadar haklısın ki eşek gibi ancak çalışmış lar değer sevgi görmemişler bizde verince gotleri kalkıyor
Aynı benim herif anası gil tipki böyle istemişler ama ben öyle değilim diktatör um ben olamam da çalışacağım dedim kendilerine söyledim ah ah ilk başta ben istemedim ki anamgil verdi beni
Rahat batıyor bunlara valla minderde yatıyorlar di evde
Benim de küçük kaynım var tıpkı oda öyle herşeyi yapar
Benim herifte dün kışlık yaparken bıraktı düğüne gitti benim babam la annem geldi hiç düşünmez ki
Benim annem biraz sıkıntılı insan herkes sevmez zaten biraz kendini düşünür kendine öncelik verir. Aslında bu sene ameliyat olcaktım hamile olduğumu öğrenince kaldı malesef bide bunun iki sene emzirmesi var artık canıma tak etti elisa'ya hamileyken çok zorlandım uykularım ziyan oldu hastayken ağzım açık uyuyorum genzim kuruyor öksürmekten bihal oluyor insan uyku da zehir oluyor bide insan o halde kendini bi görse varya gülmekten ölür bi deniyim dedim aynanın karşısına geçtim bi gözüm kapalı bakim kendime ağzım açık uyurken nasıl gözüküyorum diye valla özürlüden farksızdım dedim ki kızım bu adam seni her gün böyle görüyor ben iki saniye dayanamadım bu görüntüme Allah adamın yardımcısı olsun adam belki de ondan soğudu benden
İlk zamanlar o kadar iyiydi tabi çocuk yoktu onda şimdi ise adam çok değişti ne dedi ise yaptım gene yaranamiyorum
Aynı benim herif anası gil tipki böyle istemişler ama ben öyle değilim diktatör um ben olamam da çalışacağım dedim kendilerine söyledim ah ah ilk başta ben istemedim ki anamgil verdi beni
Rahat batıyor bunlara valla minderde yatıyorlar di evde
Benim herifte dün kışlık yaparken bıraktı düğüne gitti benim babam la annem geldi hiç düşünmez ki
Aynen öyle çoğu oğlunu o yüzden evlndryo biz adam edemedik gelin etsin diye saçmalığa bak yaa sonra tüm derdi eziyeti karısı çocukları çekiyor herşey ailede başlar gerçekten çok haklısın boşver kendini yorma en iyisini yapıyorsun canim
Hiç değil daha sabah kahvaltı istiyor işe gidecek ya hazirlamadim hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyor ya deli olucam aynı işte kaynanam adam edemedi evlendirdi işte hepsi elinden bıkmış
Ee açık açık soyluyor sana benzemesin diyor Allah etmesin diyor ya
Hiç değil daha sabah kahvaltı istiyor işe gidecek ya hazirlamadim hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyor ya deli olucam aynı işte kaynanam adam edemedi evlendirdi işte hepsi elinden bıkmış
Ee işte nana benzemesini istemiyor Allah etmesin diyor snaa benzemesin diyor
Benimki de bi ara aynı öyle olmuştu ille çocuk çocuk başımın etini yiyordu sonra taşınmak istedi ben kabul etmedim tek derdi ailemden ayırmaktı beni sonra seninki gibi aynı şeyleri yaptı bana uyandırırdım ne uyandırıyorsun derdi uyandırmasam niye uyandırmadın derdi ben de yanına yatayım beraber tv bakalım derdim niye sıkışalım sığmazsın sen buraya derdi öyle kilolu biri de değilim yani salonda uyumaya tersleyip durmaya başladı en son dayanamadım azar yemeye terslenmeye babamın evine geldim bi kere bile gelmedi biliyor musun hadi dön diye meğerse başka kadın bulmuş o ara