Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En çok o sinirimi bozdu zaten ya eşim lokum dağıtmış üstüne de kızım oldu deyip adını yazmış o kadın da oradan görüp instagramda beni bulup yazmış ya vicdansızlığa bakar mısın ben yeni doğum yapmışım ya biliyor işte ya sütüm kesilse ya depresyona girsem millet ne kadar meraklı kendi küçük hazları için insanların vebaline girmeye hakkım hiç bir şekilde helal değil o kadına
Ben işe girince pişman oldu şimdi maşallahı var biliyor musun bi dediğimi iki etmiyor peşimde pervane ağzımın içine bakıyor sürekli hediye alıyor para verip duruyor dışarı çıkarıyor yemekler kahvaltılar gezmeler bence sen de bir dene azıcık güçlü durunca hemen peşide koşmaya başlıyorlar
Zaten her şey edebini bilmeyen insanlar yüzünden oluyor ben hala sözümün arkasındayım rabbim helak ediyor bizi ama kimse takmıyor tabiki ihmaller boyunu açmış herkesin dikkat yok ama o kadar kavim de boşa helak edilmedi bizde aynıyız sadece fakrında değiliz
İşte bak kimse ölüme inanmıyor ahirete inanmıyor ya hepimizin gideceği yer orası o depremden bari ders alsalardı ya hiç mi akıllanmaz ya ondan önce corona yüzünden o kadar insan yıkanmadan etmeden torba içinde gömüldü resmen kimse neden ders almıhor acaba
İşte bak kimse ölüme inanmıyor ahirete inanmıyor ya hepimizin gideceği yer orası o depremden bari ders alsalardı ya hiç mi akıllanmaz ya ondan önce corona yüzünden o kadar insan yıkanmadan etmeden torba içinde gömüldü resmen kimse neden ders almıhor acaba
Aynen öyle cnm ya benim nenem ya inanmazdım ölüme annem derdi anne kuran oku namaz kıl gel sohbete gidelim yok derdi ben cehenneme giderim dedi şimdi öldü ansızın hastalandı nn rüyasında gören herkes azap için de diyor lar
Aynen öyle kendini bana yamamaya kalktı ben arkadaştan öteye gitmedim dedi bilmiyorum erkek milletine inanasım yok ama o kadın da masum değil benim soyadım yazmıyor instagramda zaten kendi kızlık soyadımı kullanıyorum normalde eşiminde instagramı yok beni bulması imkansız gibi bir şey
Aynen öyle kendini bana yamamaya kalktı ben arkadaştan öteye gitmedim dedi bilmiyorum erkek milletine inanasım yok ama o kadın da masum değil benim soyadım yazmıyor instagramda zaten kendi kızlık soyadımı kullanıyorum normalde eşiminde instagramı yok beni bulması imkansız gibi bir şey
Valla cnm şimdi birşey dicemde ayıptır o kadın suçsuz değil evli olduğunu biliyor daha kuyruk sallıyor zaten erkeklerin aklı kıt hemen inanıyorlar hevesi geçince de pişmanım diyorlar affetmememk lazım
Aynen öyle cnm ya benim nenem ya inanmazdım ölüme annem derdi anne kuran oku namaz kıl gel sohbete gidelim yok derdi ben cehenneme giderim dedi şimdi öldü ansızın hastalandı nn rüyasında gören herkes azap için de diyor lar
Hiç değil daha sabah kahvaltı istiyor işe gidecek ya hazirlamadim hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyor ya deli olucam aynı işte kaynanam adam edemedi evlendirdi işte hepsi elinden bıkmış
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ee açık açık soyluyor sana benzemesin diyor Allah etmesin diyor ya
Ee işte nana benzemesini istemiyor Allah etmesin diyor snaa benzemesin diyor