Yoruldum ☹️☹️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asra tarafından oluşturulan Yoruldum ☹️☹️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,784 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yoruldum ☹️☹️
Konbuyu başlatan Asra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba şimdi doktora gittim 5,5 haftalık hamileyim işim yani 5 hafta 5 günlük kese var dedi Bir de yolk saç var dedi haftaya bugün gel kalp atışlarını dinleyelim dedi ama bundan önce 2 boş gibi bileyim var aynı böyle oldu hep 5 küçük haftalarda gittim kese hep böyle boştu sizce bu sefer olur mu doktor yani biraz ümitli konuştu sağlıklı bir keseye benziyor dedi İnşallah duyarız falan dedi çok yoruldum ve şu anda kahverengi lekelenmem başladı öyle

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar merhaba şimdi doktora gittim 5,5 haftalık hamileyim işim yani 5 hafta 5 günlük kese var dedi Bir de yolk saç var dedi haftaya bugün gel kalp atışlarını dinleyelim dedi ama bundan önce 2 boş gibi bileyim var aynı böyle oldu hep 5 küçük haftalarda gittim kese hep böyle boştu sizce bu sefer olur mu doktor yani biraz ümitli konuştu sağlıklı bir keseye benziyor dedi İnşallah duyarız falan dedi çok yoruldum ve şu anda kahverengi lekelenmem başladı öyle
Canım benim bildiğim kadarı ile yolk kesesinin gözükmesi gebeliğin boş olmadigı anlamına geliyor yani bende bebeğimin kalp atışını 6+2 de duydum sende bebeğini inşallahh 1 2 hafta içinde görürsün kalp atışı ile birlikte rabbim gönlünden geçeni sana en güzel şekilde yaşatsın sen moralini yüksek tut bol bol dinlen kuzum lekenlenme doktordan sonra mı başladı bı geri git istersen ilaç filan verirler

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim bildiğim kadarı ile yolk kesesinin gözükmesi gebeliğin boş olmadigı anlamına geliyor yani bende bebeğimin kalp atışını 6+2 de duydum sende bebeğini inşallahh 1 2 hafta içinde görürsün kalp atışı ile birlikte rabbim gönlünden geçeni sana en güzel şekilde yaşatsın sen moralini yüksek tut bol bol dinlen kuzum lekenlenme doktordan sonra mı başladı bı geri git istersen ilaç filan verirler
Ama bndan omcekindede yolk saç vardı ama kürtaj oldum blmyrm hiç değilim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sen ümidini kesme güzelim Allah'tan ümit kesilmez inşallah haftaya gittiğinde bebisinide görürsün 🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Olabilir ben çünkü yolk kesesinin olmasını boş gebelik olmayabilir diye biliyorum tabiki yanlış bir bilgide olabilir rabbim yar ve yardımcın olsun canım

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Progestan verdi

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Canım bizde 5. Haftada bebeği göremedik gayet normal bişey kalp atışını da 8. Haftada duyduk doktor ne olur ne olmaz diye geç çağırdı beni çoğunda 6. Haftadada duyulmuyormuş hiç moralini bozma Rabbim sağlıklı Bir bebiş nasip etsin sanada

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Canım bizde 5. Haftada bebeği göremedik gayet normal bişey kalp atışını da 8. Haftada duyduk doktor ne olur ne olmaz diye geç çağırdı beni çoğunda 6. Haftadada duyulmuyormuş hiç moralini bozma Rabbim sağlıklı Bir bebiş nasip etsin sanada
Amin inşallah teşekkür ederim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar