Yoruldum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Yoruldum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,556 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yoruldum
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Gözünü kulaqini kapat ailesine karşı kuşum. İnsaAllah esinde kiymet bilen insan olur
İşallah gülüm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Senin hayvan kocan bulmusta bunuyor ona hakaret etsen çirkef olsan oynak olsan afedersin senden kıymetlisi olmaz Allah bilir ailesine saygıda kusurda etmiyorsun dur bazı erkekler hayvan işte iyilikten anlamıyor sic ağzına bak senden iyisi olmaz o deliyse sen zir deli ol
Bu zamana kadar ne ailesine nede kendisine kötü söz söylemedim tek ona söylediğim şey dayanamadım artık 11 seneden beri ilk defa dengesizmisin sen ne böyle davraniyosu n dengesiz dedim

Hayatımı yassam roman olur diyolarya bende öyleyim valla yazsam roman olur neler neler yaşadım bi bilseniz ama Cok şükür bu kaosun içinden 3 tane mücevher bana verdi mevlam iyiki varlar çocuklarım 💋💋💋

Son düzenleme:

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
İşallah gülüm

Bu zamana kadar ne ailesine nede kendisine kötü söz söylemedim tek ona söylediğim şey dayanamadım artık 11 seneden beri ilk defa dengesizmisin sen ne böyle davraniyosu n dengesiz dedim

Hayatımı yassam roman olur diyolarya bende öyleyim valla yazsam roman olur neler neler yaşadım bi bilseniz ama Cok şükür bu kaosun içinden 3 tane mücevher bana verdi mevlam iyiki varlar çocuklarım 💋💋💋
Allah yardımcın olsun canm ben uzaktan okuyorum sinir oluyorm sen yaşıyorsun bide ama bence sessiz kalma

Evinn

Kayıtlı Üye
rank
Kocamın beni asalamasina söyledikleriyle beni kırmasindan bugün söz verip sözünü tutmamasindan Tabiri caizse dengesiz olmasından yoruldum sıkıldım bı söylediği diyerini tutmuyo her konuşmada muhakkakki tartışma kavga cikartiyo gerçekten çok yoruldum artık konuşunca çok konuşuyorsun susunca yine ne oldu da susup oturuyorsun gülünce delimisin ne herşeye guluyosun ağlayınca hergun Ayy yine başladın salya sümük
ağlamaya diyo gerçekten artık dün gece patladim bende bı bağırdım benimle muhattap olma konuşma yanıma yaklaşma sen dengesiz birisin senin gibi dengesizi ni gormedim dengesiz dedim kapıyı kapattım geçtim salona sabah işe giderken suratına bile bakmadım sizinde eşleriniz böylemi yoksa dünyada bitaneydi oda banami rast geldi 🤔🤔🤔🤔
Malesef benim kide öyle öyle dengesizliği yüzünden o kadar çok ağladım ki anlatamam ama şimdi alıştım artık takmıyorum eskisi kadar bünye alsiti

Kayıtlı Üye
rank
Malesef benim kide öyle öyle dengesizliği yüzünden o kadar çok ağladım ki anlatamam ama şimdi alıştım artık takmıyorum eskisi kadar bünye alsiti
Bende alıştım aslında ama bı zaman sonra Cok yiprandigi için çatlak veriyo

Allah yardımcın olsun canm ben uzaktan okuyorum sinir oluyorm sen yaşıyorsun bide ama bence sessiz kalma
Allah bütün kullarının yardımcısı olsun gülüm işallah🤲🤲

Allah bütün kullarının yardımcısı olsun gülüm işallah🤲🤲

Kayıtlı Üye
rank
Allah su kocalara insanlık nasıp etsin çok yıpratıyorlar bizi
AYnen vallahi aminnnnn🤗🤲🤲🤲

Napacan bilmiyorum iyicene Arap saçına döndü herşey tartışma büyüdü iyicene eşim salonda yatiyo bana senden bana hiç huzur gelmedi huzurumu bozuysun beni mutsuz ediyosun dedi bende ozaman kimin yanında huzur buluyosan git onun yanına bak kapı orda dedim benim yanımda uyuma odama gelme artık dedi bende orası senin odan değil benim odam madem benim yanımda uyumak istemiyosun sen burda yatarsın ben yatağımda yatarım dedim.. böyle gitmez ben ayrılmak istiyorum ama 3cocukla en küçüğü 2 aylık daha nasıl yapacam bilmiyorum benim yanımda huzur bulamiyan bı adamı zorla kendime mecbur bırakmak ağrıma gidiyo 😔😔😔

Napacan bilmiyorum iyicene Arap saçına döndü herşey tartışma büyüdü iyicene eşim salonda yatiyo bana senden bana hiç huzur gelmedi huzurumu bozuysun beni mutsuz ediyosun dedi bende ozaman kimin yanında huzur buluyosan git onun yanına bak kapı orda dedim benim yanımda uyuma odama gelme artık dedi bende orası senin odan değil benim odam madem benim yanımda uyumak istemiyosun sen burda yatarsın ben yatağımda yatarım dedim.. böyle gitmez ben ayrılmak istiyorum ama 3cocukla en küçüğü 2 aylık daha nasıl yapacam bilmiyorum benim yanımda huzur bulamiyan bı adamı zorla kendime mecbur bırakmak ağrıma gidiyo 😔😔😔

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.