Yürümek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Yürümek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 201 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yürümek
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Lohusa dönemi anne için çok zor bir dönemdir kendini motive edecek şeyler bul stres yapma ve şuan genç annesi n kimseyi de takma bu zaman'da anne ne yaşarsa bebeğe yansır ve anne onu ömrü boyunca hiç unutamaz cnm
O kadar haklısın ki zaten her annenin duyduğu ve duymaktan bunaldığı o söz sütün var mı 😂😂 yok ben suyla besliyorum bebğümi çok canımı sıkan laf o ya bebek emiyor sütü yutkunma sesini de duyuyolar ama sormaktan asla sıkılmıyolar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O kadar haklısın ki zaten her annenin duyduğu ve duymaktan bunaldığı o söz sütün var mı 😂😂 yok ben suyla besliyorum bebğümi çok canımı sıkan laf o ya bebek emiyor sütü yutkunma sesini de duyuyolar ama sormaktan asla sıkılmıyolar
Ha bide şey şey bak bebeği sürekli emzir ha yani eminim sende duymuşsunuzdur bu lafı diyen olmuştur sana da Yani onlar soylemese biz aç bırakcaz ki bunu diyenlerde ya annemiz ya kaynana ya da hala teyze

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ha bide şey şey bak bebeği sürekli emzir ha yani eminim sende duymuşsunuzdur bu lafı diyen olmuştur sana da Yani onlar soylemese biz aç bırakcaz ki bunu diyenlerde ya annemiz ya kaynana ya da hala teyze
🤣🤣 boşver onları benim kaynana laf olsun diye bır sürü şey söyler ha bırde çocuk yapmayın siz bakamıyor sunuz der ondan başka saçma sapan konuşan görmedim ☺ o büyüdükçe onlarda görecek tır zaten

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
🤣🤣 boşver onları benim kaynana laf olsun diye bır sürü şey söyler ha bırde çocuk yapmayın siz bakamıyor sunuz der ondan başka saçma sapan konuşan görmedim ☺ o büyüdükçe onlarda görecek tır zaten
Şükür kaynanayla doğumdan beri sadece iki kere yüz göz oldukda 🤭 artık deselerde dinlemiyorum ve yok sütüm ben aclıkla besliyorum yada buna benzer ters laflar söylüyorum 😁 çünkü artık bi yere kadar tahammül oluyor

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Şükür kaynanayla doğumdan beri sadece iki kere yüz göz oldukda 🤭 artık deselerde dinlemiyorum ve yok sütüm ben aclıkla besliyorum yada buna benzer ters laflar söylüyorum 😁 çünkü artık bi yere kadar tahammül oluyor
Aman boşver işte onlarda eski kafalar bana göre 🤣🤣 Lohusa lıkta olur öyle şeyler, 😃

Tüm sayfalar yüklendi.