Sorum var Yürüyüş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gule30 tarafından oluşturulan Yürüyüş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,232 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yürüyüş
Konbuyu başlatan Gule30
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gule30

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 14+1 deyim ama her gün yürüyüş yaparım. 10.000 adım falan atarım sizce fazla mı . Başka spor yapmam gün içerisinde de evde aktif biriyim kilo da almadım daha . Sizde nasıl oluyor
İlk 4 ay falan bende sabah yarım saat akşam yarım saat yürüyordum işe gidip gelirken sonra havalardan dolayı sadece akşam yürüdüm yeri geldi çarşıda gezerken daha daha fazla yürüdüm düşük tehlikesi yoksa yürünür bence

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
İlk 4 ay falan bende sabah yarım saat akşam yarım saat yürüyordum işe gidip gelirken sonra havalardan dolayı sadece akşam yürüdüm yeri geldi çarşıda gezerken daha daha fazla yürüdüm düşük tehlikesi yoksa yürünür bence
Benm akşamları siskinligim olduğu için bayağı yürüyüş yapıyorum o yüzden acaba zararlı mı diye yazaym dedm cnm

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 14+1 deyim ama her gün yürüyüş yaparım. 10.000 adım falan atarım sizce fazla mı . Başka spor yapmam gün içerisinde de evde aktif biriyim kilo da almadım daha . Sizde nasıl oluyor
Canım bence bir doktoruna danış derim. Burada hiçbirimiz profesyonel değiliz sonuçta ben 6 aylık olana kadar çalışmıştım. İşim gereği tüm gün ayaktayım ve minimum 10 000bin adım atıyordum ve ağır kaldırıp yükseklere çıkıyordum ve çok şükür durumum iyi hiç bir sağlık sorunum olmadı aksine aşırı enerjiktim ve 6 ayda 3/4 kilo kadar almıştım sadece. İlk gebeliğimde işi bırakmıştım evde tüm gün yatıyordum neredeyse. Pek hareket etmiyordum zaten aşırı yorgun hissediyordum kendimi ve düşük yaşadım. Yani diyeceğim o ki eğer sağlık durumun el veriyorsa spor iyidir sonuçta yürüyüş yapıyorsun. Lütfen doktoruna danış sadece buradaki yorumlarla karar alma ❤️😊

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
En fazla yarım saat kuzum oda kendini çok yormamak kaydıyla. Hem bebeği yorarsın hem kendin yorulursun

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Yarim saatlik yuruyusler suan ideal canim kac adima tekabul ederse yeterli .35 hftadan itibarek eggzersiz ve twmpolu yuruyusler gerekli olucak . Bebisini simdiden yorma sglikla kal 😘

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Canım bence bir doktoruna danış derim. Burada hiçbirimiz profesyonel değiliz sonuçta ben 6 aylık olana kadar çalışmıştım. İşim gereği tüm gün ayaktayım ve minimum 10 000bin adım atıyordum ve ağır kaldırıp yükseklere çıkıyordum ve çok şükür durumum iyi hiç bir sağlık sorunum olmadı aksine aşırı enerjiktim ve 6 ayda 3/4 kilo kadar almıştım sadece. İlk gebeliğimde işi bırakmıştım evde tüm gün yatıyordum neredeyse. Pek hareket etmiyordum zaten aşırı yorgun hissediyordum kendimi ve düşük yaşadım. Yani diyeceğim o ki eğer sağlık durumun el veriyorsa spor iyidir sonuçta yürüyüş yapıyorsun. Lütfen doktoruna danış sadece buradaki yorumlarla karar alma ❤️😊
Tamam cnm teşekkür ederim 🥰😍😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

En fazla yarım saat kuzum oda kendini çok yormamak kaydıyla. Hem bebeği yorarsın hem kendin yorulursun
Sağol cnm 🤩🤗

Tüm sayfalar yüklendi.