Öncelikle inşaallah öyle birşey yoktur.Canım bana anlatırmisin ilk nasıl oldu belirtiler nelerdi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sağol canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Vallahi korkmuyor deilim şimdi demet ya
Bende ilk önce ağızda uyuşmazlık gerçekleşti, üç dört gün sürdü bu hatta anneme bile derdim anne ben yemek yerken sakız çiğnerken sanki ağzımda kayma oluyor dedim annemde hayır kızım sana öyle geliyor herşey normal derdi , üç günün sonra sağ gözüm ve çenem oynamaya başladı damar atıyordu sanki , Günün sonuna doğru yüzüm uyuşmaya gözüm de kapanmamaya başladı, yarım saat geçtikten sonra gözüm tamamen açık kaldı ağzım hafif kaydı sağ tarafta tamamen uyuştu . Ben hala ne olduğunu bilmiyordum o gün halam taşınıyordu onun evini temizliyorduk bende belirtiler görününce gelini anlamış korkarım diye söylememiş ti , tamamen felç geçirdiğim de halam fark etti oda daha önce altı defa geçirmiş ti bana dediki Marya gözünü neden öyle yapıyorsun bakayım kapat dedi , ben kapatamayınca bana yüz felci geçirdiğimi söyledi, hemen acile gittik müdahale ettiler iğne yaptılar, kortizon verdiler göz bandı göz damlası kullandım bir haftanın sonunda uyuşukluk gün gün geçmeye başladı . Bu en çok stres , soğuktan, diş iltihabından , kansızlık tan, oluyor