Zaman geçmiyor sanki çok stresliyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Zaman geçmiyor sanki çok stresliyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,401 kez görüntülenmiş, 104 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Zaman geçmiyor sanki çok stresliyim
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sezeryan ilk oglumda komple bayıldım beni getirdiler dediler bekle hemşire gelip yürütecek dediler ben kalktım yürüdüm sanki hiç sezeryan olmamış gibi hemşire şık oldu
Hay maşallah kurban olurum demekki doktorun isini iyi yapmış kuzum doktor da cok önemli insallh bu sezeryanin da oyle olur🤲🤲

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Hiç korkma o an hiç unutmayacak sin bebeğin ilk buluşma paha biçilemez
Çok güzel demi cnm dogdugu gibi aglıyor sen duyuyorsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hay maşallah kurban olurum demekki doktorun isini iyi yapmış kuzum doktor da cok önemli insallh bu sezeryanin da oyle olur🤲🤲
Gizemim süpürge makinem yandı çok köyüyüm

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Cok şükür canim dün tahlili yapıldı bugün aradim güzel bir sıkıntı yok çok sık emziriyorum uykudan kaldırıyorum bir saat bir buvuk saati gecirtmiyorum

İnanirmisin ilk de bukadar zorlanmadım geldi hemşireler ben dedim çok korkuyorum dediğimizi yap karşıya bak hiç birşey olmaz dediler kalktım bir iki adım attım aaa dedim bumu daha kotu bekliyordum ama ondan sonra ben sakat oldum sanki daha dün bir bugün iki yuruyebiliyorum ödem olmuş oda beni maf etti

Hiç korkma o an hiç unutmayacak sin bebeğin ilk buluşma paha biçilemez
Koynuna veriyolarmi o ilk an canım 🤗birde senmi giydirdin hemsireler mi

Çok güzel demi cnm dogdugu gibi aglıyor sen duyuyorsun

Niyeki kuzum

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Koynuna veriyolarmi o ilk an canım 🤗birde senmi giydirdin hemsireler mi

Niyeki kuzum
Benim bebeğim de oksijen problemi vardı hemen yanağını yanağıma koydu aldı gittiler canim üç saat sonra geldi yanıma ozamanda kıyafetlerini istediler giydirip getirdiler ilk müdahale ve kontroller yapıldığı için onlar giydiriyo canim

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Annişler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ben bu kaç gündür çok stresliyim gibi zaman sanki durmuş çalışmıyor niye öyle hissediyorum burda hiç kimsem yok kendime tek hissediyorum
Canim ya az kalmış ya o yüzde. Sters yapıyorsun.. az daha sabret 🥰🤲 bebeğine kavuştuğunda sıkılacak zamanın bile olmayacak

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Benim bebeğim de oksijen problemi vardı hemen yanağını yanağıma koydu aldı gittiler canim üç saat sonra geldi yanıma ozamanda kıyafetlerini istediler giydirip getirdiler ilk müdahale ve kontroller yapıldığı için onlar giydiriyo canim
Anladim kuşum ayyy simdi evin icinde kanarya gibi ötüyodur yerim yaa🤗😇

Tüm sayfalar yüklendi.