Zaman geçmiyor sanki çok stresliyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Zaman geçmiyor sanki çok stresliyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,379 kez görüntülenmiş, 104 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Zaman geçmiyor sanki çok stresliyim
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Annişler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ben bu kaç gündür çok stresliyim gibi zaman sanki durmuş çalışmıyor niye öyle hissediyorum burda hiç kimsem yok kendime tek hissediyorum
Kuzum bende gurbetteyim hiçkimsem yok eşim uzman sürekli görevde kendi kendime uğraşlar buluyorum örgü kitap okuma ev süsleri falan zaman öyle böyle geçiyor

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Biz varız ya kuzumm tek degil sın 🤗🥰
Heralde 8 gün kaldı biraz stresliyim cnm 😁😁😁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum bende gurbetteyim hiçkimsem yok eşim uzman sürekli görevde kendi kendime uğraşlar buluyorum örgü kitap okuma ev süsleri falan zaman öyle böyle geçiyor
S7m 8 gün çok stresliyim kuzum

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank

Ayy düşünsene sibel 8 gün sonra kızın kucağında olcak öpüp koklayacan 😍 bizleri doğum tecrübelerini paylaşmayi unutma🤭

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Ooo maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. O zaman günlerin geçmemesi gayet normal 😅

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Ooo maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. O zaman günlerin geçmemesi gayet normal 😅
Aynen cnm sezeryan 7 ocak cuma günü saat sabah 9da sezeryan

Ayy düşünsene sibel 8 gün sonra kızın kucağında olcak öpüp koklayacan 😍 bizleri doğum tecrübelerini paylaşmayi unutma🤭
Cümlemiz inşallah cnm saglıkla alalım hepımız kucagımıza bebişlerimizi korku heyecan adrenalin 😂😂😂

Cümlemiz inşallah cnm saglıkla alalım hepımız kucagımıza bebişlerimizi korku heyecan adrenalin 😂😂😂

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Annişler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ben bu kaç gündür çok stresliyim gibi zaman sanki durmuş çalışmıyor niye öyle hissediyorum burda hiç kimsem yok kendime tek hissediyorum
Az kaldı az canim bir hafta sağlıkla kavuşun kolay bir sezeryan nasip etsin herşey güzeldi sonrası beni öldürdü inşallah sizinkiler kolay olur

Tüm sayfalar yüklendi.