Zaman geçmiyor sanki çok stresliyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Zaman geçmiyor sanki çok stresliyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,401 kez görüntülenmiş, 104 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Zaman geçmiyor sanki çok stresliyim
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Benimde kimsem yok var ama yok annem öldükten sonra, kimse onun gibi değil. Çünkü
Valla 2020 eylülden beri annemi görmüyorum 5 ocakta gelecek 😭😭😭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yaklaştıkça öyle oluyor canım.Az kaldı ama.Kavuşcaksın prensesine.😘
Çok heyecanlı kuzum o yüzden stresliyim

Yaklaştıkça öyle oluyor canım.Az kaldı ama.Kavuşcaksın prensesine.😘

Az kaldı az canim bir hafta sağlıkla kavuşun kolay bir sezeryan nasip etsin herşey güzeldi sonrası beni öldürdü inşallah sizinkiler kolay olur
Niye cnm çokmu canın agrıdı kuzum

Az kaldı az canim bir hafta sağlıkla kavuşun kolay bir sezeryan nasip etsin herşey güzeldi sonrası beni öldürdü inşallah sizinkiler kolay olur

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Valla 2020 eylülden beri annemi görmüyorum 5 ocakta gelecek 😭😭😭

Doğum anı zaten hiç birşey hissetmiyorum ilk yürütmek zor oluyo dediler onuda atlattım dedim ama yok her kalkisim ilk yürümek kadar zor oldu dün kontrolum var di ödem olmuş dedi birde bende basur vardı ondan bağırsak çalışmıyor kabızlık amaliyata baskı yapiyo inanirmisin normal dogumdaki o alt traafin acısını da yaşıyorum sezeryanida çok zor geçti bir hafta sezeryan yeri biraz rahatladı basur halw beni olduruyo bu sefer koltuk altımda kitle vardı süt gelmeye başlayınca onlsrda şişti kollarımı hareket ettiremiyorum yani anlayacan diri diri mezera girdim

Zynp

Kayıtlı Üye
rank
Canim benim de son haftam annemi cagirdim artik dayanamicak galiba sezeyan gününe kadar, 7 sinde benimde.
2 çocuğum daha var son 15-20 Gün çok zor geçti.küçüğün sınıfı karantinaya girdi de evde durduk.Allah evlerden ırak etsin hastaligi tabi ki ama okula gidip gelmek perişan etmişti beni.bina da şükür....

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Doğum anı zaten hiç birşey hissetmiyorum ilk yürütmek zor oluyo dediler onuda atlattım dedim ama yok her kalkisim ilk yürümek kadar zor oldu dün kontrolum var di ödem olmuş dedi birde bende basur vardı ondan bağırsak çalışmıyor kabızlık amaliyata baskı yapiyo inanirmisin normal dogumdaki o alt traafin acısını da yaşıyorum sezeryanida çok zor geçti bir hafta sezeryan yeri biraz rahatladı basur halw beni olduruyo bu sefer koltuk altımda kitle vardı süt gelmeye başlayınca onlsrda şişti kollarımı hareket ettiremiyorum yani anlayacan diri diri mezera girdim
Cnm benim inşallah geçer gider hemen kıyamam

Canim benim de son haftam annemi cagirdim artik dayanamicak galiba sezeyan gününe kadar, 7 sinde benimde.
2 çocuğum daha var son 15-20 Gün çok zor geçti.küçüğün sınıfı karantinaya girdi de evde durduk.Allah evlerden ırak etsin hastaligi tabi ki ama okula gidip gelmek perişan etmişti beni.bina da şükür....
Artık çok agır yoruluyorum

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Annişler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ben bu kaç gündür çok stresliyim gibi zaman sanki durmuş çalışmıyor niye öyle hissediyorum burda hiç kimsem yok kendime tek hissediyorum
Yok cnm çabuk geçiyor seninki cumaya ertelendiya o yüzden zaman uzadı gibi oldu aslında 3 ocakta olsaydı seninde güzel olurdu kilosu falan iyi

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Cok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum inşallah sağlığına kavuşursun hemen lohusalık dönemi nasıl geçiyor bebekte sarılık olmadı diymi

Tüm sayfalar yüklendi.