Zaman geçmiyor sanki çok stresliyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Zaman geçmiyor sanki çok stresliyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,446 kez görüntülenmiş, 104 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Zaman geçmiyor sanki çok stresliyim
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Dusuncesizler canim sanki kucuck bebeği kucağa alınca ne kazanıyorlar kimseye vermedim vallahi beşiğin açık olan kısmını yattığım yere getirdim kimse bakamiyo bile annemde sağolsun ayağa kalkmama bile izin vermiyo hep başındayım Allahım esirgesin yavrularimizi
En iyisi cnm çok çocuk sevecekler kocaları var gidip bir tane yapsın.lar. Sevsinler umrum bile degil
Ayy hadi bakalm kuzum kesin yaz merak ederim son gelismeleri🤗
Tmm cnm yazı açrım

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Dusuncesizler canim sanki kucuck bebeği kucağa alınca ne kazanıyorlar kimseye vermedim vallahi beşiğin açık olan kısmını yattığım yere getirdim kimse bakamiyo bile annemde sağolsun ayağa kalkmama bile izin vermiyo hep başındayım Allahım esirgesin yavrularimizi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Daha gelen olmadı yedi elti düşün artık ama yok önce cahildim ayıp derdim artık yok ayıp kimseyle isim yok terbiyesiz ağzımızın içine içine oksuruyo daha diyo test yapmaya gideceğiz ay birde beni cildirtti sabah kadar uyuyamadım bebeğin bileklikle ilgili problem olmuştu hatirlarsan bana diyo ki ya senin bebeğin değilse hastnaede neler oluyor neler aklın ermez belki senin değil benim diyorum resmi var diyorum ee bebek senin yanında kuveze gitmiş üç saat sonra gelmiş bebek her saat değişir terbiyesiz her savunmami çürüttü resmen pislikler

Daha gelen olmadı yedi elti düşün artık ama yok önce cahildim ayıp derdim artık yok ayıp kimseyle isim yok terbiyesiz ağzımızın içine içine oksuruyo daha diyo test yapmaya gideceğiz ay birde beni cildirtti sabah kadar uyuyamadım bebeğin bileklikle ilgili problem olmuştu hatirlarsan bana diyo ki ya senin bebeğin değilse hastnaede neler oluyor neler aklın ermez belki senin değil benim diyorum resmi var diyorum ee bebek senin yanında kuveze gitmiş üç saat sonra gelmiş bebek her saat değişir terbiyesiz her savunmami çürüttü resmen pislikler

Sen anlatıyorsunya ben resmen nasil gerildim kuzum anlatamam sana yazdıklarını bin kere okudum sinirimden boyle bi terbiyesizlik olamaz ya insanlar neden bikadar kotu pislik aklim almiyor ya sen lohusasin en hassas donemindesin oyle konusulur mu o bebek daha yeni dogdu bunyesi cok güçsüz oksuruyosan ne b*k isin var senin yeni dogum yapmış birinin evinde ya

A

Atlasin annesi

Guest
Annişler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ben bu kaç gündür çok stresliyim gibi zaman sanki durmuş çalışmıyor niye öyle hissediyorum burda hiç kimsem yok kendime tek hissediyorum
Cnm bi kahve yap ac tvyi uzat ayaklarini bak keyfine uyuyabildigin kadar uyu benim 6 haftalik bebegim var ilaclarimi icmeye wcye gitmeye vakit bulamiyorum uyku 😥yok denicek kadar az insanlari çift gormeye basladim tabi en onemlisi bebislerimiz saglikli olsun ama madem son zamanlarin hamilelikte bol bol tadini cikar derim.ben yakinda 🤪boyle gezicem ortaliktaaa...

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bi kahve yap ac tvyi uzat ayaklarini bak keyfine uyuyabildigin kadar uyu benim 6 haftalik bebegim var ilaclarimi icmeye wcye gitmeye vakit bulamiyorum uyku 😥yok denicek kadar az insanlari çift gormeye basladim tabi en onemlisi bebislerimiz saglikli olsun ama madem son zamanlarin hamilelikte bol bol tadini cikar derim.ben yakinda 🤪boyle gezicem ortaliktaaa...
Dogru diyorsun valla

Tüm sayfalar yüklendi.