Zaman geçmiyor sanki çok stresliyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Zaman geçmiyor sanki çok stresliyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,446 kez görüntülenmiş, 104 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Zaman geçmiyor sanki çok stresliyim
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Sen anlatıyorsunya ben resmen nasil gerildim kuzum anlatamam sana yazdıklarını bin kere okudum sinirimden boyle bi terbiyesizlik olamaz ya insanlar neden bikadar kotu pislik aklim almiyor ya sen lohusasin en hassas donemindesin oyle konusulur mu o bebek daha yeni dogdu bunyesi cok güçsüz oksuruyosan ne b*k isin var senin yeni dogum yapmış birinin evinde ya
İlk oğlum üç gün kuvezde kaldı hala diyorki bizim oğlumuz beyazdı bu çocuk esmer değiştiler ilk oglumdafa aynısını yaptı geldi gitti bu senin değil on dört yıl geçti aradan bu olayın üzerinden hala diyoki bak beyaz oğlan verdi kara oğlan aldık hala devam ediyor annem yanımdaydı tartışmak istemedim annem dahil olsun istemedim elbet tek gelir hakkını verecem busefer
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hiç deme yarın saat 10da kontrol var
Naptın canim kontrol nasıl gecti

Son düzenleme:

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
İlk oğlum üç gün kuvezde kaldı hala diyorki bizim oğlumuz beyazdı bu çocuk esmer değiştiler ilk oglumdafa aynısını yaptı geldi gitti bu senin değil on dört yıl geçti aradan bu olayın üzerinden hala diyoki bak beyaz oğlan verdi kara oğlan aldık hala devam ediyor annem yanımdaydı tartışmak istemedim annem dahil olsun istemedim elbet tek gelir hakkını verecem busefer

Vala iyi canim annen sakin kalmis benim annem olsa varya ona nasil agzinin payini verirdi . Terbiyesiz kadin ya😖 neyin oluyodu tam olarak bu gıcık

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Vala iyi canim annen sakin kalmis benim annem olsa varya ona nasil agzinin payini verirdi . Terbiyesiz kadin ya😖 neyin oluyodu tam olarak bu gıcık
Eltim canim annem sakin kalmasinin sebebi eşimin ailesi araya girmedi bende dedim hiç birşey deme ki ben hakkını guzrl vereyim zamanı var toparlanayim hakkını verecem

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Şaşırmadım tam eltilik hareket 🙄🙄 sorma kuzum dogumdan sonra benim eltimgilde gelecek ayni boyle gıcıklar kaldirip bisey soyler de annemde dayanamaz ona laf sokar diye korkuyorum ortalik karisacak diye simdiden onun gerginligi basti bana cunku kizimin doğumunda böyle bi durum oldu kaynim olacak serefsiz hemen esimi doldurmus kaynanan bize laf soktu bilmem ne halbuki kendi yedigi boku soylemiyor ozaman esimle biraz bozuşmuştuk
Eltim canim annem sakin kalmasinin sebebi eşimin ailesi araya girmedi bende dedim hiç birşey deme ki ben hakkını guzrl vereyim zamanı var toparlanayim hakkını verecem

Kız ne sevcek merak dedikodu baska bi haltlari yok

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Şaşırmadım tam eltilik hareket 🙄🙄 sorma kuzum dogumdan sonra benim eltimgilde gelecek ayni boyle gıcıklar kaldirip bisey soyler de annemde dayanamaz ona laf sokar diye korkuyorum ortalik karisacak diye simdiden onun gerginligi basti bana cunku kizimin doğumunda böyle bi durum oldu kaynim olacak serefsiz hemen esimi doldurmus kaynanan bize laf soktu bilmem ne halbuki kendi yedigi boku soylemiyor ozaman esimle biraz bozuşmuştuk

Kız ne sevcek merak dedikodu baska bi haltlari yok
Bebek mi doguralım onlarlamı ugraşalım

Tüm sayfalar yüklendi.