Zaman geçmiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anne olacağım tarafından oluşturulan Zaman geçmiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,106 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Zaman geçmiyor
Konbuyu başlatan Anne olacağım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Hamileliğin başından bu yana söylediğim tek şey zaman geçmiyordu kızlar bilir 😅şimdi son günleri sayıyoruz doğumu bekliyorum 🥰🥰😊🤲🤲

birprensannesi

Kayıtlı Üye
rank
Bebiş doğunca da bu boş zamanları özlersin canım. Bazen kitap okumak vs çok istiyorum ama oğlandan vaktim olmuyor. Bu günlerinizde kendinize zaman ayırın bol bol birşeyler yapın. Kitap okuyun film seyredin çıkın dolaşın markete filan gidin. Ben hamileyken kitap okudum film seyrettim gezmeye gittim evde durmadım. Eşimle dışarıda çay içtim. Güzel günler geçirdim artık yapamam diye bi sürü şey yaptım iyi ki yapmışım.

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Bebiş doğunca da bu boş zamanları özlersin canım. Bazen kitap okumak vs çok istiyorum ama oğlandan vaktim olmuyor. Bu günlerinizde kendinize zaman ayırın bol bol birşeyler yapın. Kitap okuyun film seyredin çıkın dolaşın markete filan gidin. Ben hamileyken kitap okudum film seyrettim gezmeye gittim evde durmadım. Eşimle dışarıda çay içtim. Güzel günler geçirdim artık yapamam diye bi sürü şey yaptım iyi ki yapmışım.
Ahhh bencedee bol bol uyuyun gezin daha ne istiyorsunuz tadını çıkarın çok özleyeceksiniz bugünleri 😅😅😅

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Banada zaman pek geçmiyor maalesef kendimi kitap okurken yada burda soruları okuyup cevaplarken buluyorum. Özellikle kış olması daha kötü oldu yaz olsaydı balkona otururdum yürüyüş yapardım şimdi odadan odaya giderken donuyorum 😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.