Sorum var Zülal problemi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gulcan Abdullah tarafından oluşturulan Zülal problemi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,696 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Zülal problemi
Konbuyu başlatan Gulcan Abdullah
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Patimat

Ekiz anasi

Kayıtlı Üye
rank
Salam qizlar men hal hazirda 29 heftelik hamileyem testlerimde zulalin miqdari olduqca yuksek cixdi. Ve men indi cox qorxuram hekimde bunun riskli oldugunu deyir. Aranizda bele bir prablemle qarwilawanlar var?
Yumurta yemekden yaranir deyesen zulal. Mende 16hefte 4gun hamileyem zulal cixib 0.25%faiz . Siz indi necesiz ne etdiz zulala gore menede meslehet vererdiz narahat oldum.

Gulcan Abdullah

Kayıtlı Üye
rank
Yumurta yemekden yaranir deyesen zulal. Mende 16hefte 4gun hamileyem zulal cixib 0.25%faiz . Siz indi necesiz ne etdiz zulala gore menede meslehet vererdiz narahat oldum.
Canim men pehrizle gozledim et yumurtadan uzag durdum min şukr indi 36 hefteliyem dermanlar qebul eledim riskli donemimiz kecdi. Allah sizede komek olsun zulali qaldiracag weylerden uzag dur onemlisi odu

Ekiz anasi

Kayıtlı Üye
rank
Canim men pehrizle gozledim et yumurtadan uzag durdum min şukr indi 36 hefteliyem dermanlar qebul eledim riskli donemimiz kecdi. Allah sizede komek olsun zulali qaldiracag weylerden uzag dur onemlisi odu
Zulali qaldiracaq qidalar nelerdi yumurtani bilirem basqa bilirsizse deyinde. Sizde nece cixmisdi zulal?

Gulcan Abdullah

Kayıtlı Üye
rank
Zulali qaldiracaq qidalar nelerdi yumurtani bilirem basqa bilirsizse deyinde. Sizde nece cixmisdi zulal?
Mende normal 20 oldugu halda 57 cixmiwdi. Ət qadagan oldu, duzlu, turş qidalar olmaz. Meyvelere ustunluk verilir terevezlere ustunluk verilir. Pomidor qeyi olmaz toyuq eti yiye bilersiz ama qizartmasi olmaz bulara yeterince emel eliyende bir problem olmur

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Araştırdım ve protein demekk miş kuzum 🤭🤭
Hmmm 🤗🤗 bende Zülal isim sandım 🤦🤦 bu Azeri dilini öğrenmek istiyorum ya cidden hoşuma da gidiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Salam qizlar men hal hazirda 29 heftelik hamileyem testlerimde zulalin miqdari olduqca yuksek cixdi. Ve men indi cox qorxuram hekimde bunun riskli oldugunu deyir. Aranizda bele bir prablemle qarwilawanlar var?
Bu konuda fikrim yok ama inşallah biran evvel düzelir geçmiş olsun. Bence doktorun önerilerini takip et illaki bir yol çizecektir bu konuda 🤗

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hmmm 🤗🤗 bende Zülal isim sandım 🤦🤦 bu Azeri dilini öğrenmek istiyorum ya cidden hoşuma da gidiyor

Bu konuda fikrim yok ama inşallah biran evvel düzelir geçmiş olsun. Bence doktorun önerilerini takip et illaki bir yol çizecektir bu konuda 🤗
Aynen bende bayra meraklıyım valla hem Azeri ye Kürtçeye hayırlısı inşallah öğrenirim bir gün 🤲🏻♥️

Ekiz anasi

Kayıtlı Üye
rank
Mende normal 20 oldugu halda 57 cixmiwdi. Ət qadagan oldu, duzlu, turş qidalar olmaz. Meyvelere ustunluk verilir terevezlere ustunluk verilir. Pomidor qeyi olmaz toyuq eti yiye bilersiz ama qizartmasi olmaz bulara yeterince emel eliyende bir problem olmur
0.25%faiz necedi sizce hekim deyir biraz cixib mualice alinanda dusecek

0.25%faiz necedi sizce hekim deyir biraz cixib mualice alinan

Hekim deyirki meyve cox yeme olmaz mende hec yemirem..

Azerisiz deyesen? Yazdigimi basa dusmusuz deye sorusuram cox sagolun verdiyiniz melumata gore Allah razi olsun bes sirniyyat olar tort sakalad falan?

Son düzenleme:

Gulcan Abdullah

Kayıtlı Üye
rank
0.25%faiz necedi sizce hekim deyir biraz cixib mualice alinanda dusecek

Hekim deyirki meyve cox yeme olmaz mende hec yemirem..

Azerisiz deyesen? Yazdigimi basa dusmusuz deye sorusuram cox sagolun verdiyiniz melumata gore Allah razi olsun bes sirniyyat olar tort sakalad falan?

He can azeriyem ne zaman lazim olsa cavabliya bilerem. O ki qaldi wirniyyata men istifade eliyirdim bir problem yaranmadi

Tüm sayfalar yüklendi.