Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu haftalarda cok kilo alman mümkün degil canim korkma son aylara dogru aliyorsun 5-6 aydan sonra başlıyor kilo alma durumu boyle düşünüp yemekten kesme kendinj doktorun zaten sana zamani geldiğin de soylicek risk durumlarini hamileligin tadini cikar ve bol bol ye benim bile haftama gore 40 gram fazla cok şükür yiyorum bol bol cunku ilk aylarda bulantidan yiyemiyordum
Bu haftalarda cok kilo alman mümkün degil canim korkma son aylara dogru aliyorsun 5-6 aydan sonra başlıyor kilo alma durumu boyle düşünüp yemekten kesme kendinj doktorun zaten sana zamani geldiğin de soylicek risk durumlarini hamileligin tadini cikar ve bol bol benim bile haftama gore 40 gram fazla cok şükür yiyorum bol bol cunku ilk aylarda bulantidan
Doktorum su an sekerli olan hiçbir şeyi yemememi istedi vücudun biriktirdiğini ve sonradan veremeyecegin kilolar alma dedi. Günde 1 meyve yiyorum. Acıkma hissimden dolayı bazen dozu kaçıyor. O bakımdan bu söylediklerinz içime su serpti teşekkürler
Merhaba bende 11 haftadayim hep açım ama yiyemiyorum zaten şimdiye kadar hep kilo verdim şimdi yavaş yavaş biraz iştah açılmış böyle tiksinmeddn herşeyi yemeği dört gözle bekliyorum tabak tabak yemek yemeyi özledim hele bir açılsın iştahım kilon almayı falan takmıyorum zaten